Έγραψε ιστορία η Rihanna με τη νέα σειρά της Fenty για την LVMH

rihanna
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΜΑΙΟΥ 2019

Θα γίνει η πρώτη γυναίκα που αποκτά το δικό της original brand στον όμιλο ειδών πολυτελείας.

Μετά την πρόσφατη συνεργασία της με την Puma, η Rihanna ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει μια δική της σειρά Fenty για την LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton – την μεγαλύτερη εταιρεία ειδών πολυτελείας στον κόσμο. Τα αποκαλυπτήρια της νέα σειράς θα πραγματοποιηθούν αργότερα μέσα στον Μάιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Rihanna γίνεται η πρώτη γυναίκα που δημιουργεί ένα original brand για τον όμιλο και παράλληλα η πρώτη μαύρη γυναίκα που αναλαμβάνει έναν οίκο μόδας στον όμιλο. Η νέα σειρά Fenty θα περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ τα οποία θα «επικεντρώνονται στην Rihanna, θα αναπτύσσονται από αυτή και θα σχηματίζονται από το όραμά της».

«Η δημιουργία μιας σειράς για την LVHM είναι μια απίστευτα εκπληκτική στιγμή για εμάς. Ο διευθύνων σύμβουλος, Bernard Arnault, μου έχει δώσει μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξω έναν οίκο μόδας στον χώρο των ειδών πολυτελείας, χωρίς καλλιτεχνικούς περιορισμούς. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο συνεργάτη – τόσο δημιουργικά όσο και επιχειρηματικά – και είμαι έτοιμη για να δει ο κόσμος τι έχουμε χτίσει μαζί» δήλωσε η Rihanna για τη νέα συνεργασία της.

«Όλοι γνωρίζουν την Rihanna ως μια υπέροχη τραγουδίστρια, αλλά μέσω της συνεργασίας με στην Fenty Beauty, ανακάλυψα μια αληθινή επιχειρηματία, μια πραγματική διευθύνουσα σύμβουλο και μια τρομερή αρχηγό. Φυσικά βρίσκει τη θέση της στην LVMH. Για να στηρίξουμε την Rihanna στη δημιουργία του Fenty Maison, έχουμε χτίσει μια ταλαντούχα και πολυπολιτισμική ομάδα με τη στήριξη των πόρων του ομίλου» σχολίασε ο Bernard Arnault.