Meryl Streep και Nicole Kidman διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Big Little Lies»

big-little-lies-season-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΜΑΙΟΥ 2019

Ο δεύτερος πολυαναμενόμενος κύκλος της πετυχημένης δραματικής σειράς του HBO θα επιστέψει στην μικρή οθόνη τον Ιούνιο.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε ο πρώτος κύκλος του «Big Little Lies», το HBO έφτασε σε συμφωνία με την Liane Moriarty ώστε να γράψει μια συνέχεια στο μυθιστόρημα της. Τα γυρίσματα της σειράς ολοκληρώθηκαν και το πρώτο επεισόδιο αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις 10 Ιουνίου.

Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του «Big Little Lies»

Καθώς πλησιάζει λοιπόν η τηλεοπτική επιστροφή των «Monterey Five», Το HBO έδωσε στην δημοσιότητα έναν νέο τρέιλερ για τον δεύτερο πολυαναμενόμενο κύκλου του «Big Little Lies», όπου συμμετέχει η Meryl Streep. Στον δεύτερο κύκλο επιστρέφουν επίσης στους ρόλους τους οι Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern και Zoë Kravitz.

HBO

Μετά τα συμβάντα του πρώτου κύκλου και την συγκάλυψη του φόνου του Perry (Alexander Skarsgård), του βίαιου συζύγου της Celeste, η παρέα αρχίζει να καταρρέει και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο με την εμφάνιση της μητέρας του Perry, Mary Louise Wright, την οποία ενσαρκώνει η Streep.

«Είναι σαν να έχουμε όλες ένα άλικο γράμμα στην πλάτη μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο τρέιλερ η Jane, ο χαρακτήρας της Woodley.