Τραυματίστηκε ο Daniel Craig στα γυρίσματα του James Bond

daniel-craig Gregory Pace
ΤΡΙΤΗ, 14 ΜΑΙΟΥ 2019

Η πρεμιέρα της 25ης ταινίας με τον θρυλικό μυστικό πράκτορα «007» έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020.

Η παραγωγή της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ έχουν διακοπεί προσωρινά, καθώς ο Daniel Craig τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο της Sun, ο Βρετανός ηθοποιός φέρεται να γλίστρησε καθώς έτρεχε για μια σκηνή δράσης και χτύπησε στον αστράγαλο.

Το άρθρο αναφέρει πως το ατύχημα συνέβη στα γυρίσματα μιας εκ των τελευταίων σκηνών της ταινίας που διαδραματίζονται στην Τζαμάικα. Οι παραγωγοί της ταινίας πρόσφατα αποκάλυψαν πως ο η νέα περιπέτεια ξεκινά με τον «007» να απολαμβάνει την σύνταξη του στην Καραϊβική. Όταν όμως τον επισκέπτεται ένας «φίλος από τα παλιά», ο Βρετανός πράκτορας επιστρέφει στην ενεργό δράση για να αντιμετωπίσει έναν επικίνδυνο εχθρό που απειλεί την ανθρωπότητα.

Invision/AP / Jordan Strauss

Ο Rami Malek θα παίξει τον ρόλο του εχθρού στην νέα ταινία.

«Ο Daniel ήταν έτοιμος για μια από τις τελευταίες σκηνές στην Τζαμάικα. Έτρεχε στα γυρίσματα, γλίστρησε και έπεσε άτσαλα. Πονούσε αρκετά και παραπονιόταν για τον αστράγαλό του. Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς είχε πολλά νεύρα με το συμβάν. Πέταξε του σακάκι του κάτω μέσα στην απόγνωση του» αναφέρει πηγή του άρθρου.

Δυστυχώς για τον Craig, δεν είναι η πρώτη φορά που τραυματίζεται στα γυρίσματα ταινιών του Τζέιμς Μποντ. Στα γυρίσματα της πρώτης του ταινίας στον ρόλο έσπασε το δόντια του και χρειάστηκε να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να δει ειδικό οδοντίατρο, ενώ στο «Spectre» τραυματίστηκε στο γόνατο με αποτέλεσμα να διακοπούν τα γυρίσματα για δύο εβδομάδες.

REX/Shutterstock / Willi Schneider

Ο Daniel Craig έχει σταθεί άτυχος στα γυρίσματα του Τζέιμς Μποντ.

Τα γυρίσματα του «Quantum Of Solace» ίσως ήταν τα πιο επικίνδυνα για τον Βρετανό ηθοποιό, αφού χρειάστηκε πλαστική χειρουργική επέμβαση για ένα χτύπημα στο πρόσωπο, έκοψε την άκρη του τέταρτου δακτύλου στο δεξί του χέρι, έσκισε το μυ στον δεξί ώμο του και χτύπησε στα πλευρά σε ένα ατύχημα στον Παναμά.