Νέα, μαγική σειρά παπουτσιών Vans με έμπνευση από τον κόσμο του Χάρι Πότερ

harry-potter
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2019

Τα χρώματα και σχέδια των παπουτσιών της σειράς είναι εμπνευσμένα από τους τέσσερις κοιτώνες της σχολής μαγείας Χόγκουαρτς.

Τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό πως οι Vans και Wizarding World έχουν συνεργαστεί για τη δημιουργία μιας «μαγικής» σειράς παπουτσιών εμπνευσμένη από τον κόσμο του Χάρι Πότερ και πιο συγκεκριμένα την σχολή μαγείας του Χόγκουορτς. Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Οι δύο πλευρές έδωσαν στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες των παπουτσιών, τα οποία έχουν πάρει χρώματα τους από τους τέσσερις κοιτώνες στο Χόγκουορτς, δηλαδή Γκρίφιντορ, Χάφλπαφ, Ράβενκλοου και Σλίθεριν.

Τα Sk8-Hi της σειράς είναι τα χρώματα του Γκρίφιντορ, δηλαδή κόκκινο με χρυσές ρίγες και μαύρο σουέιντ, ενώ υπάρχει μια εκδοχή με το οικόσημο του λιονταριού στο πλάι. Τα πιο διακριτικά μαύρα slip-ons της σειράς συμβολίζουν τον κοιτώνα Χάφλπαφ, ενώ το μοτίβο της μπλε-άσπρης «σκακιέρας» είναι αφιερωμένα στο Ράβενκλοου. Τέλος τα παπούτσια για τον κοιτώνα Σλίθεριν εντυπωσιάζουν με το πράσινο και μαύρο χρώμα και το σχέδιο του διαβολικού φιδιού στο πλάι.