Η παρέα του «90210» επέστρεψε

bh90210
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ του νέου σατιρικού και meta reboot της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς των 90s.

Η Fox έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser τρέιλερ του «BH90210», το νέο reboot της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς των 90s, του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Στη νέα σειρά πρωταγωνιστούν οι Shannen Doherty, Jennie Garth, Jason Priestley, Tori Spelling, Ian Ziering, Gabrielle Carteris και Brian Austin Green από την original σειρά, όμως στο reboot δεν θα υποδυθούν τους κλασικούς ρόλους τους.

Δείτε το teaser τρέιλερ του «BH90210»

Αντιθέτως, στο «BH90210» θα υποδυθούν πιο «ακραίες» εκδοχές των πραγματικών εαυτών τους, με τους ηθοποιούς να βρίσκονται μαζί και να συζητούν την προοπτική ενός reboot της σειράς που τους έκανε παγκοσμίως διάσημους. Το teaser μάς δείχνει τους εφτά ηθοποιούς να ξυπνούν στα σπίτια τους και να ακολουθούν τις πρωινές ρουτίνες τους, μέχρι που το κλασικό τραγούδι τίτλων της σειράς αρχίζει να ακούγεται και ξαφνικά αλλάζει η διάθεσή τους.

Fox

Το νέο reboot θα κάνει την πρεμιέρα του τον Αύγουστο.

Η original σειρά ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2000, μετά από δέκα κύκλους και στην συνέχεια ακολούθησαν δύο spin-off σειρές, το «Στη λεωφόρο του Μέλροουζ» και το «Models Inc». Η σειρά επέστρεψε το 2008 με νέους χαρακτήρες και guest εμφανίσεις από ορισμένους χαρακτήρες της original σειράς. Παρά το δυνατό ξεκίνημα, το reboot απέσπασε ανάμεικτες και μέτριες κριτικές, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί μετά από πέντε σεζόν.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Priestley σχολίασε πως η νέα σειρά θα έχει έντονα κωμικά στοιχεία και τόνισε πως «η προοπτική να σατιρίσουμε την κατάσταση ήταν κάτι που όλοι βρήκαμε πολύ ενδιαφέρον». Παράλληλα έγινε γνωστό πως το «BH90210» θα αποδώσει έναν φόρο τιμής στον Luke Perry, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.