Η βρετανική Vogue κάνει αφιέρωμα στη δική μας Σήλια Κριθαριώτη

Joan-smalls
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2019

Η ομάδα της Vogue UK βρέθηκε στην Αθήνα για ένα αφιέρωμα στην haute couture στην Ελλάδα.

Για το ειδικό αφιέρωμα της βρετανικής VOGUE που θα κυκλοφορήσει με το τεύχος Ιουνίου, βρέθηκε στο ατελιέ και ένα από τα μεγαλύτερα top models της εποχής μας, η Joan Smalls. Το πανέμορφο μοντέλο φωτογραφήθηκε με τα περίτεχνα φορέματα της συλλογής Cirque des Couleurs μαζί με την ομάδα του ατελιέ.

Ο φωτογράφος Sean Thomas, η στυλίστρια Dena Giannini, η make up artist Jenny Coombs, o Jair stylist Ryan Mitchell και ο βοηθός Maxime La δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες: η εκρηκτική Joan Smalls φωτογραφίζεται με δημιουργίες Celia Kritharioti Couture. Ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η στιγμή που προσκάλεσαν τις μοδίστρες και τις κεντήστρες του oίκου για τη φωτογραφία που τελικά επιλέχτηκε για το θρυλικό περιοδικό.

Oι φαντασμαγορικές δημιουργίες του οίκου, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του ξένου τύπου, με κολοσσούς όπως ELLE UK, HARPER’S BAZAAR, VOGUE να τις εξυμνούν σε δεκάδες αφιερώματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε το νυφικό με τα μπαλόνια, που έκλεισε το show Cirque des Couleurs στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου ως το απόλυτο wedding look.

H Celia Kritharioti με την ομάδα της, δημιουργούν κάθε χρόνο χειροποίητες δημιουργίες που μοιάζουν βγαλμένες από όνειρο, με αιθέρια υφάσματα και όμορφα χρώματα, διεκδικώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής. Οι συλλογές του οίκου αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε τους βήμα, κάτι που γίνεται φανερό σε όλες τις επιδείξεις του στις εβδομάδες μόδας.