Ο Mick Jagger έχει αναρρώσει και ροκάρει με τους Wombats

mick-Jagger Rich Fury
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΜΑΙΟΥ 2019

Ο frontman των Rolling Stones είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά τον περασμένο Απρίλιο.

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν την αναβολή ορισμένων εμφανίσεων τον περασμένο μήνα λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε ο Mick Jagger. Ο frontman των θρυλικών ροκάδων υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και όπως φαίνεται από ένα νέο βίντεο που μοιράστηκε με τους θαυμαστές τους, έχει αναρρώσει και ετοιμάζεται να ροκάρει ξανά επί σκηνής.

Στο βίντεο από τις πρόβες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Jagger χορεύει παθιασμένα ακούγοντας το «Techno Fan» των The Wombats. Η «πρόβα» του Jagger χαροποίησε ιδιαίτερα τόσο τους θαυμαστές του 75χρονου μουσικού, όσο και το rock συγκρότημα από το Λίβερπουλ. Σε ανάρτηση τους οι Wombats εξέφρασαν την χαρά τους που ο Jagger επέλεξε το single τους από το 2011 για τις πρόβες του.

EPA-EFE/REX/Shutterstock / Nigel Roddis

Την περασμένη εβδομάδα οι Rolling Stones ευχαρίστησαν τους οπαδούς τους για την υπομονή και την στήριξη τους και δήλωσαν πως σύντομα θα ανακοινώσουν τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών που αναβλήθηκαν. Σε συνέντευξη του ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Ronnie Wood αποκάλυψε πως με τον Keith Richards και την Patti Hansen έστελναν τραγούδια στο Jagger για να τον διασκεδάσουν, ενώ σχολίασε πως «τα πηγαίνει πολύ καλά».

Τον ερχόμενο μήνα οι Rolling Stones θα κυκλοφορήσουν μια deluxe επανέκδοση του πέμπτου άλμπουμ τους, του «The Rolling Stones Rock and Roll Circus». Η remastered επανέκδοση του άλμπουμ θα περιλαμβάνει ηχογραφήσεις από την ομώνυμη τηλεοπτική εκπομπή του συγκροτήματος, καθώς και πλούσιο ανέκδοτο υλικό, όπως μια διασκευή του «Revolution» των Beatles και ένα αυτοσχέδιο jam από τους Dirty Mac, το all-star συγκρότημα των John Lennon, Keith Richards, Mitch Mitchell και Eric Clapton που δημιουργήθηκε για την εκπομπή.