Πρώτη ματιά στον πέμπτο κύκλο του «Black Mirror»

black-mirror
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΜΑΙΟΥ 2019

Andrew Scott, Anthony Mackie, Miley Cyrus και Topher Grace πρωταγωνιστούν στη νέα σεζόν της σειράς επιστημομικής φαντασίας του Netflix.

Μετά το διαδραστικό «Bandersnatch» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, το «Black Mirror» επιστρέφει για τον πέμπτο κύκλο του στις 5 Ιουνίου μέσω του Netflix. Η νέα σεζόν αποτελείται από τρία επεισόδια – όσα είχε ο κάθε κύκλος πριν η σειρά «μετακομίσει» στο Netflix – τα οποία έγραψε ο Charlie Brooker.

Δείτε το τρέιλερ της πέμπτης σεζόν του «Black Season»

Netflix

Αυτό που ξεχωρίζει στον νέο κύκλο της σειράς που εστιάζει στους τεχνολογικούς φόβους του ανθρώπου είναι η συμμετοχή μεγάλων ονομάτων της υποκριτικής και της μουσικής στα τρία επεισόδια, όπως ο Andrew Scott, ο Anthony Mackie, η Miley Cyrus και ο Topher Grace.

Netflix

Το τρέιλερ δεν δίνει ιδιαίτερα στοιχεία για την υπόθεση των τριών επεισοδίων, όμως υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο κατά τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την τεχνολογία, το μέλλον, τον κόσμο, ο ένας τον άλλον, τον έρωτα, το σεξ, την ιδιωτικότητα, την διασύνδεση, την οικογένεια και την ζωή μετά τον θάνατο.