Οι γιοι του Michael Jackson στο YouTube

prince-Jackson-bigi-taj-James-sutherland-life-on-2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2019

Στο πρώτο επεισόδιο που ανέβηκε στο κανάλι τους συζητούν και αστειεύονται με το «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη» της Marvel.

Οι δύο γιοι του Michael Jackson – ο Prince και ο Bigi – μαζί με τον ξάδερφο τους Taj Jackson, έχουν ξεκινήσει την δική τους εκπομπή στο YouTube, όπου συζητούν για ταινίες. Το θέμα του πρώτου επεισοδίου, όπου συμμετείχε ως guest star ο ξάδερφος τους James Sutherland, ήταν το τελευταία blockbuster επιτυχία της Disney, το «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι ξεκινάμε ένα κανάλι με κριτικές ταινιών. Τώρα μπορείτε να δείτε το πρώτο επεισόδιο μας στο κανάλι μου στο YouTube. Ξέρουμε πως είναι ένα πολύ πρόχειρο πρώτο επεισόδιο, αλλά σας θέλουμε μαζί στο ταξίδι μας καθώς βελτιώνουμε και αναπτύσσουμε την εκπομπή» έγραψε ο Prince στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Jackson εξήγησε πως σύντομα θα δημιουργηθεί ένα κανάλι αποκλειστικά για τις εκπομπές του.

Στην εκπομπή που διαρκεί περίπου τρία τέταρτα, οι Prince, Bigi, Taj και James τρώνε πίτσα και συζητούν για τις αγαπημένες τους σκηνές του Hulk και της Μαύρης Χήρας στην νέα ταινία της Marvel. Όπως φαίνεται τα παιδιά του Michael Jackson είναι μεγάλοι οπαδοί της Marvel, καθώς ο Bigi αποκάλυψε πως έχει το «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας» περίπου 11 φορές. Αντίστοιχα ο Prince είχε αναφερθεί στην νέα ταινία των Εκδικητών τον περασμένο Απρίλιο.

Πέραν των θετικών σχολίων σε YouTube και Instagram για την εκπομπή τους, οι Jacksons απολαμβάνουν την στήριξη της οικογένειας. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για αυτά παιδιά. Ο αδερφός μου και τα ξαδέρφια μου… Κάντε την φάση σας παιδιά! Επί τη ευκαιρία, θέλω να γίνω ο ανταποκριτής σας για οικογενειακές ταινίες» έγραψε στο Twitter ο T.J. Jackson.