Η Madonna μάς καλεί στο μέλλον με το νέο της άλμπουμ

madonna Rob Latour
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το νέο single της «Βασίλισσας της Pop» από το «Madame X», στο οποίο συμμετέχει ο ράπερ των Migos, Quavo.

Η Madonna έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο single με τίτλο «Future», όπου συμμετέχει ο Quavo των Migos, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο 14ο άλμπουμ της, το «Madame X», το οποίο κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου. Στον δίσκο συμμετέχουν επίσης οι Swae Lee, Maluma και η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Anitta.

Ακούστε το «Future» της Madonna με συμμετοχή του Quavo

Εκτός όμως από το νέο της single, η «Βασίλισσα της Pop» ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για την επικείμενη εμφάνιση της στον πολυσυζητημένο τελικό της Eurovision, το Σάββατο 18 Μαΐου. Σύμφωνα με την ίδια, θα τραγουδήσει το νέο single «Future», αλλά και το «Like A Prayer». Παρά τις αντιδράσεις και το κάλεσμα σε μποϋκοτάζ της φετινής διοργάνωσης, η Madonna αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση των διοργανωτών.

YouTube

Ο Maluma συμμετείχε στο πρώτο single του νέου δίσκου, το «Medellín».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε επιτέλους πως η ασυναγώνιστα εμβληματική Madonna θα μα συντροφεύσει στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ξέρουμε πως θα είμαι μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη και ανυπομονούμε να την δούμε και να την μοιραστούμε με όλους» σχολίασε ο εκτελεστικός υπεύθυνος της Eurovision, Jon Ola Sand.