Τι γνώμη έχει ο Grey Worm του «Game Of Thrones» για το αίτημα οπαδών της σειράς για ριμέικ;

Jacob-anderson Evan Agostini
ΤΡΙΤΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2019

«Είναι θλιβερό να ευτελίζεται η δουλειά του τόσο σκληρά εργαζόμενου συνεργείου κατά αυτόν τον τρόπο» δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός.

Το «Game Of Thrones» ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, όμως μια μεγάλη μερίδα απογοητευμένων οπαδών της σειράς έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα μέσω του διαδικτύου ώστε να πείσουν το HBO να ξαναγυρίσει τον τελευταίο κύκλο. Η σχετική καμπάνια έχει συγκεντρώσει σχεδόν ένα εκατομμύριο υπογραφές, όμως το HBO έχει ήδη κάνει τον προγραμματισμό του για την συνέχεια του franchise και δεν προβλέπεται ένα ριμέικ της πιο ακριβής τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών.

Όπως έχει ήδη επισημανθεί, ένα ενδεχόμενο ριμέικ θα ήταν ακόμα πιο προβληματικό – δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι δημιουργοί της καμπάνιας δεν αναφέρουν συγκεκριμένα τι θα ήθελαν να δουν, αφού ο κάθε επίδοξος σκηνοθέτης/σεναριογράφος οπαδός της σειράς αναπόφευκτα έχει κατά νου την δικιά του εκδοχή. Παρόλα αυτά, ο Jacob Anderson, ο οποίος ενσαρκώνει τον ρόλο του Grey Worm στην επική σειρά φαντασίας, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Strahan and Sara», όπου ρωτήθηκε τι πιστεύει για την σχετική καμπάνια. «Νομίζω πως είναι αγένεια» τόνισε ο Βρετανός ηθοποιός.

HBO / Helen Sloan

«Προφανώς υπάρχει κόσμος που νιώθει ότι η σειρά του ανήκει. Αυτό είναι καλό – νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό όταν ο κόσμος παίρνει κάτι κατάκαρδα και σημαίνει κάτι για αυτόν. Όμως [η σειρά] δεν τους ανήκει. Το εννοώ με το σκεπτικό πως ήμουν εκεί και το συνεργείο αποτελείται από τους πιο σκληρά εργαζόμενους που έχω γνωρίσει ποτέ και με τους οποίος είχα την χαρά να συνεργαστώ. Νομίζω πως είναι θλιβερό να ευτελίζεται η δουλειά τους κατά αυτόν τον τρόπο» εξήγησε ο ηθοποιός.

Παράλληλα ο Anderson δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μυστηριώδες ποτήρι καφέ που κατάφερε να «διακριθεί» σε ένα από τα επεισόδια της σειράς. «Δεν μπορώ να το υπερασπιστώ» δήλωσε γελώντας ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως αυτό που τον εκνεύρισε περισσότερο με το συγκεκριμένο συμβάν είναι πως «δεν ήταν ποτήρι από τα Starbucks, ήμουν θυμωμένος γιατί τα Starbucks πήραν όλη την δημοσιότητα».

Δείτε τη συνέντευξη του Anderson