Η Jada Pinkett-Smith παραδέχτηκε πως ήταν «εθισμένη στην πορνογραφία»

Jada-pinkett-smith Jordan Strauss
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2019

«Χρησιμοποιώ τον όρο “εθισμό” κάπως χαλαρά και θα έλεγα πως δεν είχα υγιή σχέση με την πορνογραφία» αποκάλυψε η χολιγουντιανή σταρ.

Το τελευταίο διάστημα η Jada Pinkett-Smith έχει δημιουργήσει μια ένα δικό της talk show στο Facebook, το Red Table Talk, όπου συχνά αποκαλύπτει περισσότερα από όσο οι καλεσμένοι της. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς είναι ίσως ένα από τα πιο ενδεικτικά, αφού η Αμερικανίδα ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την εθισμό της στην πορνογραφία, όταν ήταν ακόμα ελεύθερη.

Καθώς δεν είχαν κάποιον ειδικό καλεσμένο στο συγκεκριμένο επεισόδιο, η Pinkett-Smith συζήτησε πιο ανοιχτά για μια σειρά θεμάτων με τις δύο συμπαρουσιάστριες της, την κόρη της Willow Smith και την μητέρα της Adrienne Banfield-Jones. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και απροσδόκητα θέματα που συζήτησαν ήταν το κατά πόσο η πορνογραφία μπορεί να βλάψει μια σχέση.

REX/Shutterstock

Η Jada Pinkett-Smith και ο Will Smith παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Jaden και την Willow.

«Δεν είχα σχέση όταν ήμουν εθισμένη στην πορνογραφία, είτε το πιστεύετε, είτε όχι» δήλωσε η Pinkett-Smith συμπληρώνοντας πως «πραγματικά νιώθω πως χρησιμοποιώ τον όρο “εθισμό” κάπως χαλαρά και ίσως τώρα θα έλεγα πως δεν είχα υγιή σχέση με την πορνογραφία σε μια φάση της ζωής μου, όταν προσπαθούσα να απέχω από το σεξ».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, χρησιμοποιούσε την πορνογραφία για να αναπληρώσει «ένα κενό» που ένιωθε μέσα της, ενώ τόνισε πως ο εθισμός της στις συγκεκριμένες ταινίες της δημιούργησαν «εσφαλμένες προσδοκίες» για το σεξ. Στην συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πως ο εθισμός στην πορνογραφία μπορεί να έχει τεράστιες επιπτώσεις, τόσο στις προσωπικές σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές βλέψεις.

Παρά τις αρνητικές εμπειρίες της, η Pinkett-Smith υπογράμμισε πως δεν θα έπρεπε να στιγματίζονται όσοι βρίσκουν ικανοποίηση με την πορνογραφία, αρκεί βέβαια «να μην το παρακάνουν». Το γεγονός ότι η ηθοποιός συζήτησε ανοιχτά ένα τόσο προσωπικό ζήτημα με την μητέρα και την κόρη της δείχνει πως έχει πλέον μια αρκετά πιο υγιή σχέση με την πορνογραφία και το σεξ.