Στα δικαστήρια ο Johnny Depp για απλήρωτους λογαριασμούς

Johnny-depp
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2019

Δικηγορικό γραφείο ισχυρίζεται πως ο χολιγουντιανός αστέρας ακόμα τους χρωστάει περίπου 350.000 δολάρια από προηγούμενες υποθέσεις του.

Ο Johnny Depp έχει αναπτύξει στενή σχέση με τη δικαιοσύνη τα τελευταία χρόνια και πέραν της πρώην συζύγου και του γραφείου management, ο χολιγουντιανός αστέρας θα πρέπει να αντιμετωπίσει στα δικαστήρια τους πρώην δικηγόρους του. Άρθρο του The Blast αποκαλύπτει πως το δικηγορικό γραφείο Buckley LLP απαιτεί περίπου 350.000 δολάρια για τις υπηρεσίες που παρείχαν στον ηθοποιό και που δεν έχει εξοφλήσει.

Στην μήνυσή της η Buckley LLP εκπροσώπησε τον Depp στη δικαστική κόντρα του ηθοποιού με τους πρώην μάνατζέρ του και  αναφέρει πως οι δικηγόροι της εργάστηκαν σκληρά στην εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Πιο συγκεκριμένα, το δικηγορικό γραφείο κατάφερε να πείσει το δικαστήριο πως η προφορική συμφωνία μεταξύ του Depp και του γραφείο management δεν βρίσκεται σε ισχύ.

REX/Shutterstock / Andrea Raffin

Ο ηθοποιός αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με το δικηγορικό γραφείο τον περασμένο Ιανουάριο, όμως δεν εξόφλησε τον λογαριασμό. Σύμφωνα με τη μήνυση, ο Depp πλήρωσε μονάχα 187.717,28 δολάρια από τα 535.697,28 δολάρια που τον χρέωσαν για νομικές υπηρεσίες, αφήνοντας ένα υπόλοιπο 347.979,89 δολαρίων. Πέραν του υπόλοιπου, το δικηγορικό γραφείο αξιώνει τόκους και επιπλέον αποζημίωση.