Billie Eilish: «Δεν είναι αδυναμία να ζητάς βοήθεια»

billie-eilish
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2019

«Δεν σε κάνει αδύναμο το να ζητήσεις βοήθεια. Δεν σε κάνει αδύναμο να ζητήσεις έναν φίλο ή να πας σε έναν θεραπευτή».

Η Billie Eilish έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει στην ζωή της και συμμετέχει σε μια νέα καμπάνια της Ad Council, η οποία έχει στόχο να ενθαρρύνει να αναζητήσει βοήθεια. Το βίντεο της καμπάνιας δείχνει με έναν χιουμοριστικό τρόπο πόσο σημαντικό είναι να εκμεταλλευόμαστε την «άβολη σιωπή» για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας να ανοιχτούν για τα προβλήματα που ενδεχομένως τους ταλαιπωρούν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για την καμπάμια, η 17χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως «ακόμα μαθαίνει» πώς να διαχειρίζεται τα θέματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει. «Δεν σε κάνει αδύναμο το να ζητήσεις βοήθεια. Δεν σε κάνει αδύναμο να ζητήσεις έναν φίλο ή να πας σε έναν θεραπευτή. Δεν θα έπρεπε να σε να κάνει να νιώθεις αδύναμο το να ζητάς βοήθεια» τονίζει η Eilish στο βίντεο, συμπληρώνοντας πως είναι σημαντικό να μιλά κανείς με τους φίλους του.

REX/Shutterstock / Christopher Polk

«Το κυριότερο που θέλω να πω είναι πως πρέπει να έχεις τα αυτιά σου ανοιχτά και πρέπει να ακούς. Ακόμα και εάν μπορεί να προσφέρει έστω λίγη ακόμα παρηγοριά, μπορεί να σημαίνει πολλά σε κάποιον, επειδή δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει» εξήγησε στη συνέχεια η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Όταν ρωτήθηκε για τις δικές τις εμπειρίες, απάντησε πως ακόμα μαθαίνει να διαχειρίζεται τα προβλήματα της και προσπαθεί όσο καλύτερα μπορεί. Η Eilish τόνισε επίσης πόσο σημαντικό ήταν για την ίδια ήταν που είχε την ανάλογη στήριξη και ενδιαφέρον όταν το χρειάστηκε.