Πώς να κοιμάστε -και, κυρίως, πώς να ξυπνάτε κάθε πρωί- σαν top model

lindsay-ellingson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΜΑΙΟΥ 2019

Ένα «Αγγελάκι» των Victoria’s Secret, αποκαλύπτει την αλάνθαστη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί εδώ και 12 χρόνια!

Η 34χρονη Lindsay Ellingson είναι το είδος της γυναίκας, που ακόμη και πολύ νεότερες γυναίκες λατρεύουν. Όχι μόνο για τον ιδανικό σωματότυπό τους, όσο κυρίως για το αστραποβόλο πρόσωπό τους, που μαγνητίζει τους πάντες κάθε φορά που κυκλοφορεί στις πασαρέλες. Πού οφείλεται αυτό; «Στον καλό ύπνο -πάνω από οκτώ ώρες κάθε βράδυ, συνήθεια που απέκτησα από μικρό κορίτσι-, τον οποίο όμως σπάνια έχω την ευκαιρία να απολαύσω όπως θα ήθελα σήμερα, εξαιτίας των διαρκών ταξιδιών μου από τη μια μεριά του πλανήτη έως την άλλη», εξομολογείται η Ellingson σε συνεντεύξεις της. «Αλλά ακόμη κι όταν δεν έχω τη δυνατότητα να κοιμηθώ όσο θα ήθελα, μετά από 12 χρόνια στη βιομηχανία του modeling, έχω ανακαλύψει μερικούς τρόπους που μου επιτρέπουν να κοιμάμαι σαν μωρό και να ξυπνώ σαν ...άγγελος, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του επαγγελματικού μου προγράμματος», γράφει η Ellingson στοn λογαριασμό της στο Instagram και εξηγεί:

 Η προετοιμασία της κουρασμένης επιδερμίδας

«Η ρουτίνα ομορφιάς μου πριν τον ύπνο, περιλαμβάνει καλό καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου, με λοσιόν σε μορφή τζελ που εμπεριέχουν και συστατικά ταυτόχρονης ήπιας απολέπισης. Έτσι, είμαι σίγουρη πως κάθε υπόλειμμα μακιγιάζ -μαζί με τα νεκρά κύτταρα- θα απομακρυνθούν από την επιδερμίδα μου χωρίς να υφίσταμαι χρονοβόρες διαδικασίες. Ολοκληρώνω τη διαδικασία με έναν ορό που συνδυάζει ρετινόλη και γαλακτικό οξύ, για να εξαλειφθούν οι ερεθισμοί που προκαλεί το βαρύ μακιγιάζ και για να απολαύσω έναν ύπνο με ολοκάθαρη επιδερμίδα, επιτρέποντας στα κύτταρά μου να δουλέψουν προς όφελός μου ενώ κοιμάμαι».

Η απαραίτητη δόση αρωματοθεραπείας

«Το νυχτερινό μου τελετουργικό περιλαμβάνει επίσης μερικά απολαυστικά κλικ αρωματοθεραπείας. Λίγο πριν πέσω στο κρεβάτι, ψεκάζω το πρόσωπο και το σώμα μου με ένα μείγμα αιθέριων ελαίων -λεβάντα, σανδαλόξυλο και ιλάνγκ ιλάνγκ-, κάτι που βοηθά στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης, τη μείωση της έντασης και στην εξισορρόπηση των ορμονών», γράφει η Ellingson.

Μια μάσκα στο breakfast

«Απλώνω μια έτοιμη μάσκα με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C την ώρα που ξυπνώ και μέχρι να ετοιμάσω το πρωινό μου. Το υαλουρονικό οξύ βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και η βιταμίνη C φωτίζει την επιδερμίδα μου περισσότερο και από τρία ποτήρια χυμού πορτοκαλιού».

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ