Η φιλανθρωπία των οπαδών του «Game Of Thrones» για την Emilia Clarke

game-of-thrones
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΜΑΙΟΥ 2019

Ξεκίνησαν έρανο για την φιλανθρωπική οργάνωση της Emilia Clarke η οποία στηρίζει νέους που έχουν υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια.

Ο τελευταίος κύκλος του «Game Of Thrones» ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, σπάζοντας πολλά ρεκόρ για το ΗΒΟ. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν υψηλές προσδοκίες, το μεγάλο φινάλε απογοήτευσε μια μερίδα οπαδών της σειράς, με ορισμένους από αυτούς να ξεκινούν μια διαδικτυακή καμπάνια ζητώντας ένα ριμέικ της όγδοης σεζόν.

Μια νέα διαδικτυακή καμπάνια έχει ξεκινήσει από οπαδούς της σειράς φαντασίας, όχι όμως ζητώντας κάτι αδύνατο, αλλά έχοντας στόχο να στηρίξει την φιλανθρωπική οργάνωση SameYou που ίδρυσε η Emilia Clarke. Η Βρετανίδα ηθοποιός είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως κατά την διάρκεια γυρισμάτων της σειράς αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας που παραλίγο να της στοιχήσουν την ζωή. Έτσι λοιπόν ίδρυσε την φιλανθρωπική οργάνωση με στόχο να βοηθήσει και στηρίξει νεαρούς ανθρώπους που έχουν υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Richard Shotwell

Μια χρήστης του Reddit αποφάσισε να δημιουργήσει έναν έρανο στο JustGiving με στόχο να στηρίξει την οργάνωση. Όπως εξηγεί στην σελίδα, με την κίνηση της θέλησε να τιμήσει την Emilia Clarke και την μάχη που έδωσε με τα δύο εγκεφαλικά ανευρύσματα, καθώς «μας έδωσε την Daenerys Stormborn του Οίκου Targaryen, έναν από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες στην ιστορία της τηλεόρασης».

Στην συνέχεια αναφέρει πως παρά το «αρνητικό κλίμα» που έχει αναπτυχθεί, η Elle_Ellaria σχολίασε πως μέσω της συνεισφοράς τους στον έρανο, οι οπαδοί της σειράς θα μπορέσουν να στηρίξουν μια οργάνωση που μπορεί να κάνει την διαφορά. Βεβαίως η δημιουργός του εράνου άφησε αιχμές για τους δημιουργούς της σειράς – κατηγορώντας τους που δεν ενημέρωσαν την Clarke για την «στροφή» του χαρακτήρα της και που δεν έγραψαν ένα σωστό και εμπεριστατωμένο σενάριο που θα τιμούσε τους χαρακτήρες. Μέχρι στιγμής ο έρανος έχει συγκεντρώσει περίπου 33.000 λίρες από σχεδόν 2.000 οπαδούς της σειράς.