Τέρμα τα πάρτι για την Rihanna, τώρα μόνο δουλειά

rihanna Mario Anzuoni
ΤΡΙΤΗ, 28 ΜΑΙΟΥ 2019

Η εκρηκτική pop star από το Μπαρμπάντος άλλαξε συνήθειες και έχει βάλει στόχο να επικεντρωθεί στην καριέρα της.

Η Rihanna αποκάλυψε πως έχει αλλάξει λίγο τις καθημερινές συνήθειές της και πλέον τα βράδια δεν θα την βρείτε να χορεύει σε κάποιο club με τους φίλους της, αλλά να εργάζεται πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή. Όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος, η 31χρονη τραγουδίστρια σπάνια έμενε σπίτι τα βράδια, όμως όλα αυτά φαίνεται πως έχουν αλλάξει πια.

Όπως εξήγησε πάντως η Rihanna, δεν έχει διακόψει εντελώς τις βραδινές εξόδους – θα συνεχίσει να βγαίνει τα βράδια για δείπνο με τους φίλους της, όμως έχει βάλει στόχο να διασκεδάζει περισσότερο στην δουλειά της. Έτσι λοιπόν, στο τέλος της ημέρας συχνά καλεί τους συνεργάτες της στην κουζίνα της, όπου συνεχίζουν να εργάζονται, σε πιο χαλαρό τέμπο.

Reuters / Eduardo Munoz

Εκτός από τον επερχόμενο ένατο δίσκο της, ο οποίος θα έχει έντονο άρωμα Καραϊβικής, η Rihanna ετοιμάζει μια νέα σειρά για την Fenty, ενώ παράλληλα με τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες της, έχει χριστεί έκτακτη και πληρεξούσια πρέσβειρα του Μπαρμπάντος. Τα καθήκοντα της περιλαμβάνουν την προώθηση της παιδείας, του τουρισμού και των επενδύσεων στη νησιωτική χώρα της Καραϊβικής.