O Will Smith ήθελε «περισσότερο Bollywood» στο live-action ριμέικ του «Αλαντίν»

aladdin
ΤΡΙΤΗ, 28 ΜΑΙΟΥ 2019

Ανοιχτός σε προτάσεις από την Ινδία δηλώνει ο «Φρέσκος Πρίγκιπας».

Το live-action ριμέικ του «Αλαντίν» από τον Guy Ritchie έκανε την πρεμιέρα του περασμένη εβδομάδα και παρά τις ενστάσεις που είχαν εκφραστεί στο διαδίκτυο, ξεπέρασε τις προσδοκίες στα box office. Οι εισπράξεις κατά το πρώτο τετραήμερο προβολής της ταινίας στις αμερικάνικες αίθουσες εκτιμώνται στα 112,7 εκατομμύρια δολάρια, φέρνοντας χαμόγελα και ανακούφιση στους ιθύνοντες της Disney.

Ο Will Smith από την πλευρά του φαίνεται πως είχε πίστη στο όραμα της Disney και είχε ενθαρρύνει τον σκηνοθέτη να ενσωματώσει ακόμα περισσότερα στοιχεία από το Bollywood στο ριμέικ. Στην εμφάνιση του στην πρεμιέρα της ταινίας στο Τόκιο, ο 50χρονος ηθοποιός εξήγησε πως ο ίδιος προσπάθησε να δώσει μια ανάλογη ερμηνεία.

Invision/AP / Joel C. Ryan

Εκτός από το hip hop, ο Will Smith αποκάλυψε πως άντλησε έμπνευση από τις ταινίες του Bollywood για την ερμηνεία του ως το μαγικό Τζίνι στον νέο «Αλαντίν».

«Υπάρχει μια σκηνή με τον πρίγκιπα Ali στην ταινία και συνεχώς έλεγα στον Guy Ritchie πως πρέπει να την γυρίσει εντελώς [στο στυλ] Bollywood και πως πρέπει να δώσει [στους θεατές] μια γεύση από Bollywood » δήλωσε χαρακτηριστικά ο Smith στο κόκκινο χαλί.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός σχολίασε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με παραγωγούς του Bollywood, λέγοντας πως έχει ήδη κάνει ορισμένα ταξίδια για συζητήσεις στην Ινδία. «Χρειάζονται να μου παρουσιάσουν κάτι, φέρτε μου κάτι. Δεν ξέρω τι θέλουμε να κάνουμε, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε, πρέπει να κάνουμε την παραγωγή μαζί» ανέφερε ο ηθοποιός για την προοπτική συνεργασίας.

Invision/AP / Chris Pizzello

Η οικογένεια του Will Smith έδωσε το παρόν στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Ο «Φρέσκος Πρίγκιπας» έχει ήδη πάρει μια γεύση από τον γεμάτο χορό και τραγούδι κόσμο του Bollywood, καθώς πρόσφατα ταξίδεψε στην Ινδία για να μάθει μια χορογραφία ώστε να εμφανιστεί στην ταινία «Student Of The Year 2». Το ταξίδι και η εμφάνιση στην συγκεκριμένη παραγωγή έγινε στα πλαίσια της εκπομπής του Smith στο Facebook Watch, «Will Smith’s Bucket List». Ο ηθοποιός είχε χαρακτηρίζει την εμπειρία συμμετοχής του στην ταινία «εκπληκτική» και εκθείασε τον «όμορφο πολιτισμό» της χώρας.