Pete Doherty εναντίον Liam Gallagher

pete-doherty-liam-gallagher
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2019

O πρώην frontman των Libertines προκάλεσε τον Gallagher σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα μποξ για να λύσουν επιτέλους τις διαφορές τους.

Ο Pete Doherty προκάλεσε τον Liam Gallagher σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα μποξ, ώστε να λύσουν τις διαφορές τους. Η κόντρα των δύο μουσικών κρατά από το 2005, όταν οι Libertines αναγκάστηκαν να αποσυρθούν από περιοδεία με τους Oasis λόγω του άστατου χαρακτήρα και συμπεριφοράς του Doherty, με τον Gallagher να είναι ιδιαίτερα επικριτικός τότε στις δηλώσεις του.

Καθώς περνούσαν τα χρόνια οι διαφορές και ανταλλαγές καυστικών σχολίων μεταξύ των δύο γινόντουσαν πιο έντονες και η κατάσταση ήταν ήδη αρκετά πολύπλοκη, αφού όταν αμφότεροι έχουν αποκτήσει παιδιά με την τραγουδίστρια των Kill City, Lisa Moorish. Μετά από ένα διάστημα σχετικής ηρεμίας, η κόντρα τους τελικά αναζωπυρώθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια, το 2017.

Τότε ο Doherty τότε έπαιζε με τους Babyshambles και έχασε τον μπασίστα Drew McConnell, ο οποίος αποφάσισε να παίξει με το live συγκρότημα του Gallagher. Η φυγή του McConnell φαίνεται πως ακόμα ενοχλεί τον Doherty, καθώς στην συνέντευξη του στο podcast του Phil Taggart πρότεινε (μεταξύ σοβαρού και αστείου) έναν αγώνα μποξ με τον Gallagher «όπου ο ηττημένος παίρνει τον Drew».

AP / Francois Mori

Ο Pete Doherty δηλώνει έτοιμος να αναμετρηθεί με τον Gallagher σε αγώνα μποξ.

Παρά το γεγονός ότι ο Gallagher γυμνάζεται τακτικά, ο Doherty εκτίμησε πως είναι σε θέση να τον αντιμετωπίσει μέσα στο ρινγκ. «Θα βγάλουμε μια περιουσία ο καθένας και για καλό σκοπό» δήλωσε χαρακτηριστικά, αναρωτώμενος στην συνέχεια «που θα βρω έναν από Μάντσεστερ που να φορά 35 νούμερο παπούτσι για να προπονηθώ». Ο πρώην τραγουδιστής των Oasis δεν έχει απαντήσει ακόμα στην «πρόκληση» του Doherty και μένει να φανεί εάν θα την αποδεχτεί.