Πάμε για εξωτικές βουτιές στον Όμιλο Διβάνη

meltemi-pool-bites
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2019

Ψάχνετε καταφύγιο για ασύγκριτες καλοκαιρινές εμπειρίες και βουτιές στην πρωτεύουσα; Ο Όμιλος Διβάνη σας το προσφέρει με τις πισίνες των Divani Apollon Palace & Thalasso και Divani Caravel που υπόσχονται να μας δροσίσουν και να μας χαλαρώσουν.

Buy now Ταξιδεύουμε με την Aegean Airlines με εισιτήρια στη μισή τιμή
Έκπτωση -50%
H έκπτωση αφορά στις απευθείας πτήσεις και στις πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού!
Η προσφορά ισχύει για πτήσεις από 01/11/2019 έως και 28/03/2020 και για κρατήσεις μέχρι 04/06/2019!

Divani Apollon Palace & Thalasso: για κοσμοπολίτικες βουτιές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Μόλις 25 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Divani Apollon Palace & Thalasso συνθέτει μια ειδυλλιακή όαση που απλώνεται στις ακτές του Καβουρίου με τις δύο εντυπωσιακές πισίνες του να πρωταγωνιστούν, με την επιλογή φρέσκου ή θαλασσινού νερού και τη δυνατότητα jacuzzi στα ειδικά διαμορφωμένα spots. Ο ανανεωμένος χώρος της πισίνας θυμίζει σκηνικό εξωτικού νησιού, με τους επιβλητικούς φοίνικες να αγκαλιάζουν τον χώρο, δίνοντάς σας τις απαραίτητες νότες απόδρασης όσο εσείς θαυμάζετε τη μαγευτική θέα προς τη θάλασσα που βρίσκεται μόλις λίγα βήματα μακριά. Κι αφού τελειώσετε τα μακροβούτια, στο Meltemi Poolside Snack Bar μπορείτε να δροσιστείτε με φρέσκους χυμούς και αναζωογονητικά smoothies, αλλά και να απολαύσετε γευστικά σνακ και ελαφριά γεύματα που θα συνοδεύσουν ιδανικά την επίσκεψή σας. Info: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, 210 8911100 τιμές: Δευτ.-Παρ. €40/άτομο, Σάβ.-Κυρ. €50/άτομο (στην τιμή περιλαμβάνεται η χρήση ξαπλώστρας, ομπρέλας & πετσέτας), ωράριο: καθημερινά 10:00 -19:00.

Dimitris Poupalos
Divani Caravel: για ηλιοθεραπεία με φόντο την Ακρόπολη
Αν αναζητάτε μια πιο urban εμπειρία, το Divani Caravel είναι η επιλογή σας, με επιβλητική θέα στην Ακρόπολη και στον λόφο του Λυκαβηττού. Η πισίνα του roof garden του ξενοδοχείου προτείνει και φέτος εξαιρετική lounge ατμόσφαιρα, δροσιστικά cocktails και νόστιμες προτάσεις για ένα ελαφρύ καλοκαιρινό γεύμα, σε λιτή διακόσμηση με προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα design, που δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε διακοπές, μόλις λίγα λεπτά από το πολύβουο κέντρο. Info: Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 210 7207000, τιμές: Δευτ.-Παρ. €30/άτομο, Σάβ.-Κυρ. €40/άτομο (η τιμή περιλαμβάνει τη χρήση γυμναστηρίου, σάουνας και πετσέτας), ωράριο: καθημερινά 07:00 – 21:00.