Η ζωή του Boy George στη μεγάλη οθόνη

boy-george
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2019

Ο Sacha Gervasi θα σκηνοθετήσει την βιογραφική ταινία για τον εμβληματικό τραγουδιστή των Culture Club.

Η τεράστια επιτυχία του «Bohemian Rhapsody» έχει ανοίξει την όρεξη σε πολλά στούντιο για βιογραφικές ταινίες και έτσι μετά το «Rocketman» για τον Elton John που ήδη κυκλοφορεί, έγινε γνωστό πως η MGM σχεδιάζει μια ταινία για την ζωή του Boy George. Το Deadline αναφέρει σε άρθρο του πως ο Sacha Gervasi έχει συμφωνήσει να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει την βιογραφική ταινία.

Σύμφωνα με το άρθρο, η ταινία θα εξετάζει τα παιδικά του Boy George μεγαλώνοντας σε μια ιρλανδική εργατική οικογένεια μέχρι την θραύση που έκανε στα charts την δεκαετία του 1980 με τους Culture Club. Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια δίσκους, τόσο με τους Culture Club, όσο και ως solo καλλιτέχνης. Παράλληλα με τις επιτυχίες του στο τραγούδι, έχει γράψει δύο bestseller αυτοβιογραφίες και το musical «Taboo» που ανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ και το Γουέστ Εντ του Λονδίνου.

Invision/AP / Charles Sykes

«Ο Boy George είναι ένας πρωτοπόρος και πραγματικά πρωτότυπος. Στην club σκηνή του Λονδίνου των 80s ήταν αδύνατο να αγνοήσεις τον George και όλοι ήξεραν πως θα γινόταν αστέρας πριν καν ακούσει ο κόσμος μια νότα από τα εμβληματικά τραγούδια των Culture Club. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ιστορία της ζωής του George είναι εξαιρετικά διασκεδαστική, αλλά επίσης οδυνηρή και εμπνευσμένη. Νιώθω μεγάλη τιμή και είμαι ενθουσιασμένος που εγώ θα την κατευθύνω στην μεγάλη οθόνη» δήλωσε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος για την ταινία.

Αυτή θα είναι η δεύτερη μεγάλη βιογραφική ταινία για την MGM, καθώς υπάρχει υπό σχεδιασμό μια ταινία για την ζωή της Aretha Franklin, όπου η Jennifer Hudson θα ενσαρκώσει την «Βασίλισσα της Soul». Ο Gervasi έχει εμπειρία από τον χώρο της μουσικής, καθώς το 2008 είχε σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ «Anvil! The Story of Anvil» για το ομώνυμο καναδικό heavy metal συγκρότημα.