Μετά τον κινηματογράφο και την πολιτική, ο Arnold Schwarzenegger κατακτά (και) τη μουσική

arnold-schwarzenegger Rob Latour
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2019

Στο ντουέτο του με τον Andreas Gabalier ραπάρει για τα επιτεύγματα του και αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας τους.

Ίσως ήταν τελικά μονάχα θέμα χρόνου, αφού ο Arnold Schwarzenegger έβαλε στο στόχαστρο του την μουσική και κυκλοφόρησε το πρώτο του rap τραγούδι όπου τραγουδά για τα κατορθώματα του και αφηγείται την μοναδική πορεία του, από φιλόδοξος bodybuilder και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του κινηματογράφου, σε μια πετυχημένη καριέρα στην πολιτική.

Για τα πρώτα του βήματα στην μουσική, ο 71 ετών Schwarzenegger ηχογράφησε ένα ντουέτο με τον Αυστριακό τραγουδιστή Andreas Gabalier. Στο κομμάτι ο Gabalier εκθειάζει τον Schwarzenegger, ο οποίος στην κάνει την εμφάνιση του και απαριθμεί τις επιτυχίες του.

Ακούστε το « Pump it Up - The Motivation Song»

Trf Images/Shutterstock

Στο τραγούδι ο Schwarzenegger αναφέρεται στα χρόνια που πέρασε κάνοντας προπόνηση στο Gold’s Gym και που τον βοήθησαν να γίνει Mr. Universe, τις επιτυχίες του στον χώρο του κινηματογράφου, αλλά και το πέρασμα του από την πολιτική ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Από το τραγούδι δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείψουν και πολλές από τις ατάκες που έκαναν τον ηθοποιό δημοφιλή, όπως το «I’ll be back».