Πώς διατηρείται σε φόρμα η Demi Moore;

demi-moore Danny Moloshok
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2019

Μετά από ένα διάλειμμα τεσσάρων ετών, η 56χρονη σταρ του Χόλυγουντ ξεκίνησε να γυμνάζεται ξανά με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα με την γυμναστική είναι να το να διατηρεί κανείς ένα συστηματικό πρόγραμμα, ώστε ο ιδρώτας που χύνουμε να πιάνει τόπο και να διατηρούμαστε σε φόρμα. Τα τελευταία χρόνια (τέσσερα για την ακρίβεια) η Demi Moore είχε παραμελήσει το πρόγραμμα της και έτσι αποφάσισε να ανακοινώσει στον κόσμο πως αποφάσισε να ξεκινήσει και πάλι να γυμνάζεται.

«Δεν έχω γυμναστεί εδώ και τέσσερα χρόνια» ομολογεί στην κάμερα η 56χρονη ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσει. Στόχος της Moore είναι να έχει ένα καθημερινό 15λεπτό πρόγραμμα και στην συνέχεια ανέβασε ένα δεύτερο βίντεο όπου γυμνάζεται με χορό.

Στα hashtags της ανάρτησης της, η ηθοποιός παρέπεμψε στην ταινία «Η επίλεκτη» του Ridley Scott όπου έπαιξε τον ρόλο μιας εξαιρετικά γυμνασμένης στρατιωτικού των ειδικών δυνάμεων.

Όπως φαίνεται από τα δύο βίντεο που έχει ανεβάσει, η Moore γυμνάζεται με την βοήθεια ενός «ψηφιακού καθρέπτη», ο οποίος προσφέρει υπηρεσίες ζωντανού streaming με επαγγελματίες γυμναστές. Τον ίδιο ψηφιακό καθρέπτη έχουν χρησιμοποιήσει και άλλοι αστέρες από τον χώρο του θεάματος, όπως οι Alicia Keys, Ellen DeGeneres, Gwyneth Paltrow και Jennifer Aniston.