Δέκα φωτογραφίες που θα σας πείσουν να επισκεφτείτε τη Σαρδηνία

bosa-sardinia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου ακούγεται τρομακτικό για πολλούς και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεστε πολύ περισσότερο από μια εβδομάδα για να το γυρίσετε και να το ανακαλύψετε και ένα δυνατό budget. Ακόμη, όμως, κι αν δεν κατορθώσετε να γνωρίσετε κάθε γωνιά του, πρόκειται για ένα νησί που ενθουσιάζει τον επισκέπτη με τις παραλίες του, την κοσμική του διάσταση, αλλά και τα μικρά χωριά του, που παραμένουν αλώβητα με το πέρασμα του χρόνου. Οι παρακάτω φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

Η θέα προς το λιμάνι και το χωριό Porto Cervo στα βόρεια του νησιού, το κέντρο της Costa Smeralda.

H παραλία Cala Domestica, μια από τις πιο γραφικές παραλίες στη νοτιοδυτική Σαρδηνία.

Το Castelsardo βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του νησιού, στην επαρχία Sassari στο ανατολικό άκρο του κόλπου Asinara και αξίζει να το επισκεφτείτε.

Στα δρομάκια του Castelsardo.

Το ηλιοβασίλεμα στο Cagliari, στο κέντρο της παλιάς πόλης με τα παραδοσιακά πολύχρωμα σπίτια που δίνουν μια χαρούμενη νότα στην περιοχή.

Το βραχώδες Cappo Caccia είναι ό,τι πρέπει για τους λάτρεις της περιπέτειας, με γραφικά μονοπάτια, σημεία για καταδύσεις, σπηλιές και αρχαιολογικά ευρήματα.

Τα πολύχρωμα σπίτια στο χωριό Bosa, στα δυτικά, στην επαρχία Oristano.

Το μονοπάτι για τη σπηλιά του Ποσειδώνα, κοντά στο Alghero, στα βορειοδυτικά του νησιού.

Το Poltu Quatu στη Σμαραγδένια Ακτή στα ανατολικά, μια ηλιόλουστη, καλοκαιρινή ημέρα.

Η ξακουστή παραλία του πρίγκιπα, Spiaggia di Principe, στη Σμαραγδένια Ακτή, την πιο κοσμοπολίτικη περιοχή της Σαρδηνίας.