Οριστικοποιείται ο χωρισμός των Fergie και Josh Duhamel

fergie-Josh-duhamel Rob Latour
ΤΡΙΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η πρώην τραγουδίστρια των Black Eyed Peas κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την περασμένη Παρασκευή.

Ο χωρισμός της Fergie και του Josh Duhamel ολοκληρώνεται, καθώς την περασμένη Παρασκευή η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο της Πασαντίνα στην Καλιφόρνια. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του τον Σεπτέμβριο του 2017, μετά από οχτώ χρόνια γάμου.

«Πήραν το χρόνο τους για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να σιγουρευτούν πως ήταν η σωστή απόφαση. Είχαν έναν μεγάλο χωρισμό για να δουν εάν υπήρχε καμία περίπτωση να αλλάξουν τα πράγματα. Σε αυτό το διάστημα, έγινε ξεκάθαρο πως είχαν πάρει την σωστή απόφαση και ότι ήταν καιρός να συνεχίσουν» δήλωσε μια πηγή στο E! News.

Στην συνέχεια η πηγή τόνισε πως παρά τον χωρισμό, η σχέση των δύο παραμένει εξαιρετική, «αλλά χρειάστηκαν να οριστικοποιήσουν τα πράγματα ώστε να μπορέσουν πραγματικά να προχωρήσουν και να κλείσουν εκείνο το κεφάλαιο στις ζωές τους. Δεν υπήρχε κανένας ένοχος, ήταν απλά ώρα». Παρά τον χωρισμό, οι δύο γονείς παραμένουν αφοσιωμένοι στην ανατροφή του πεντάχρονου γιού τους, Axl Duhamel.

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις πηγών από το περιβάλλον της τραγουδίστριας και του ηθοποιού, οι «εντελώς διαφορετικοί τρόποι ζωής» των δύο έπαιξαν ρόλο στον χωρισμό τους. «Απομακρύνθηκαν εντελώς. Συνέβαινε εδώ και καιρό και προσπαθούσαν να ταχτοποιήσουν τα πάντα την περασμένη χρονιά» ανέφερε άρθρο του E! News από το 2017.

REX/Shutterstock

Ο Duhamel και η Fergie απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Axl, το 2013.

Η σχέση των δύο αστέρων του θεάματος βελτιώθηκε αρκετά μετά τον χωρισμό τους. «Η Fergie και ο Josh βρίσκονται στα καλύτερα τους μετά την ανακοίνωση του χωρισμού. Τα πηγαίνουν πιο καλά τώρα που είναι χωρισμένοι από τότε που ήταν μαζί» σχολίασε στο E! News πηγή του περιβάλλοντος των δύο γονιών τον περασμένο Αύγουστο.