Joaquin Phoenix και Rooney Mara διαδήλωσαν μαζί για τα δικαιώματα των ζώων

Joaquin-phoenix-rooney-mara
ΤΡΙΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Οι δύο ηθοποιοί κρατούσαν νεκρά ζώα στα χέρια τους στην διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Χόλυγουντ την περασμένη Κυριακή.

Την περασμένη Κυριακή ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara διαδήλωσαν για τα δικαιώματα των ζώων στο δυτικό Χόλυγουντ. Οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν ντυμένοι ομοιόμορφα, φορώντας μαύρα ρούχα και κρατώντας νεκρά κατοικίδια ζώα στα χέρια τους.

«Έτσι, ως ανθρώπινη φυλή, συμπεριφερόμαστε στα ζώα. Θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτό;» έγραφε ένα από τα πλακάτ των διαδηλωτών.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Our Planet. Theirs Too.» εξήγησε πως τα νεκρά ζώα προήλθαν από φάρμες, εκτός από δύο σκυλιά και μια γάτα που έφεραν οι ιδιοκτήτες τους. Όλα τα ζώα πέθαναν από φυσικά αίτια και τα σώματα τους διατηρήθηκαν σε κατάψυξη μέχρι την διαδήλωση της Κυριακής.

Στόχος των ετήσιων διαδηλώσεων της οργάνωσης, που πραγματοποιούνται σε 30 πόλεις των ΗΠΑ, είναι να αναγνωριστεί η αξία των ζώων στις ζωές των ανθρώπων, αλλά και να γίνουν βήματα ώστε να τερματιστεί η κακοποίηση των ζώων, αλλά και να προωθηθεί η vegan διατροφή.