Πρώτη ματιά στη Beyoncé ως Nala στον νέο «Βασιλιά των Λιονταριών»

beyonce Evan Agostini
ΤΡΙΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το «βασιλικό» look της στο ετήσιο Wearable Art Gala.

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα νέο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου live-action ριμέικ του «Βασιλιά των Λιονταριών», όπου ακούγεται για πρώτη φορά η Beyoncé στον ρόλο της Nala. Η νέα εκδοχή της κλασικής animated ταινίας, την οποία σκηνοθέτησε ο Jon Favreau, θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Ιουλίου.

Για να επιτευχθεί το φωτορεαλιστικό αποτέλεσμα, ο Favreau ανέπτυξε πολλά από τα ψηφιακά εφέ και τις τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν στο πρόσφατο ριμέικ του «Το Βιβλίο της Ζούγκλας» που σκηνοθέτησε ο ίδιος το 2016. Πέραν της Queen Bey, στον νέο «Βασιλιά των Λιονταριών» συμμετέχουν οι John Oliver, Seth Rogen, Eric André και Billy Eichner, ενώ ο James Earl Jones θα δανείσει ξανά τη φωνή του στον Mufasa.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ, η Beyoncé έδωσε μια πρώτη γεύση για τον νέο ρόλο της στο ετήσιο Wearable Art Gala, όπου η ενδυμασία της ίδιας και της επτάχρονης κόρης της, Blue Ivy Carter, παρέπεμπε στον «Βασιλιά των Λιονταριών». Η θεματική για το φετινό event ήταν «ταξίδι στα Pride Lands», δηλαδή την αφρικανική σαβάνα όπου διαδραματίζεται η ταινία.