Τι δώρο έκανε ο Cillian Murphy στον David Bowie;

cillian-murphy-david-bowie
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ένα τραγούδι του εμβληματικού μουσικού θα κάνει την εμφάνιση του στον επόμενο κύκλο του «Peaky Blinders».

Ο Cillian Murphy αποκάλυψε πως είχε δωρίσει μια από τις τραγιάσκες που φόραγε στο «Peaky Blinders» στον David Bowie, ο οποίος ήταν μεγάλος οπαδός της τηλεοπτικής σειράς. Ο Βρετανός μουσικός μάλιστα είχε ζητήσει να χρησιμοποιηθεί η μουσική του σειρά, ενώ λίγο πριν πεθάνει έστειλε ένα preview αντίγραφο του τελευταίου δίσκου του στον Murphy και τoν δημιουργό Steven Knight.

Θέλοντας λοιπόν να ανταποδώσει την αγάπη του Bowie, ο ηθοποιός του έκανε δώρο μια από τις χαρακτηριστικές τραγιάσκες που φορά ο χαρακτήρας του, ο Tommy Shelby, στην σειρά του BBC.

«Ήμασταν φίλοι και του έστειλα μια τραγιάσκα από τον πρώτο κύκλο, ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και πραγματικός οπαδός του “Peaky Blinders” και εγώ ήμουν ένας πάρα πολύ μεγάλος οπαδός του Bowie» αποκάλυψε ο Murphy στην Birmingham Live.

BBC

Ο πέμπτος κύκλος του «Peaky Blinders» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι.

Από την πλευρά του ο δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς σχολίασε πως ένα από τα τραγούδια του «Blackstar» θα χρησιμοποιηθεί στο πέμπτο ή στο έκτο επεισόδιο του επερχόμενου πέμπτου κύκλου. «Όλοι μεγαλώσαμε με τον David Bowie και είναι ήρωας. Είναι μεγάλο πράγμα κάποιος σαν αυτόν να είναι οπαδός της σειράς. Είχε πει πως ήθελε η μουσική να αποτελεί κομμάτι της, αλλά εκείνη την εποχή δεν ήξερα πως ήταν τελευταία του επιθυμία» δήλωσε ο Knight.