«Game Of Thrones»: Για μονάχα ένα πράγμα μετανιώνει η Emilia Clarke

emilia-clarke Ash Knotek
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η Βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως όλο το καστ της επικής σειράς φαντασίας «λύγισε» μετά το δραματικό φινάλε.

Ο τελευταίος κύκλος του «Game Of Thrones» μπορεί να μην ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν οι οπαδοί της σειράς, όμως οι ανατροπές και εξελίξεις στην πλοκή κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού στα έξι επεισόδια. Η Emilia Clarke, της οποίας ο χαρακτήρας βρέθηκε στο επίκεντρο του μεγάλου φινάλε, αποκάλυψε πως τελικά λυπάται μονάχα για ένα πράγμα – που δεν πήρε ένα αναμνηστικό.

«Δεν πήρα τίποτα και λυπάμαι βαθύτατα, είμαι πολύ εκνευρισμένη. Ελπίζω πως οι παραγωγοί θα μου δώσουν έναν δράκο» δήλωσε στο περιοδικό Variety η Βρετανίδα ηθοποιός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια με χιούμορ πως το μόνο που πήρε ήταν οι «βρωμερές κάλτσες» που φόραγε για τις ανάγκες του ρόλου της.

HBO

Στην συνέχεια της συνέντευξης της η «Daenerys» σχολίασε πως νιώθει περίεργα που ολοκληρώθηκε η σειρά, καθώς κράτησε περίπου μια δεκαετία. «Έχω γίνει γυναίκα, ήμουν 23 [όταν ξεκίνησε]» εξήγησε η ηθοποιός και τόνισε πως χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να το αποδεχτεί. Αντίστοιχα προβληματισμένοι και συγκινημένοι όμως ήταν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι της, οι οποίοι αρχικά ήταν ψύχραιμοι, όμως τελικά «έσπασαν» μετά το φινάλε.