Πώς θα αποκτήσετε το πολυπόθητο sun-kissed look

gunaika-ilios-kalokairi-paralia-ammos-maurisma
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

6 σούπερ καλοκαιρινές μπρονζέ πούδρες, υπόσχονται «ηλιοφιλημένη» επιδερμίδα, με μια κίνηση.

Μια πούδρα σε χρώμα τερακότα είναι ο μπαλαντέρ του καλοκαιρινού μακιγιάζ, επειδή σας χαρίζει σέξι και χαρούμενη λάμψη με τον πιο απλό τρόπο. Και το πιο σπουδαίο όφελος; Οι μπρονζέ-πορτοκαλί-χρυσαφί αποχρώσεις της ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες, ανοιχτές ή μελαχρινές, αρκεί να βρείτε τον κατάλληλο τόνο για τον τύπο σας. Πώς θα το πετύχετε εύκολα;

 - Σαν βασικό κανόνα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι στα μεσογειακά δέρματα ταιριάζουν οι χρυσαφένιες αποχρώσεις, ενώ αν έχετε ροδαλή επιδερμίδα προτιμήστε τις χάλκινες. Οι πολύ ανοιχτόχρωμες γυναίκες, εκείνες δηλαδή που η τερακότα δημιουργεί μεγάλη αντίθεση με την επιδερμίδα τους, ιδανική επιλογή θεωρείται μια μπρονζέ πούδρα με ιριδίζοντα χρώματα.

- Για ηλιοφιλημένη (και όχι ηλιοκαμμένη) όψη στο πρόσωπο χρησιμοποιείστε την πούδρα τερακότα -αλλά χωρίς υπερβολές στην ποσότητα- στα σημεία που «βλέπει» περισσότερο ο ήλιος (μύτη ζυγωματικά, μέτωπο, πιγούνι).

- Ψηλά στα ζυγωματικά μπορείτε να επιλέξετε ένα ρουζ σε χαρούμενη καλοκαιρινή απόχρωση -όπως το κοραλί.

- Για περισσότερη λάμψη στις βραδινές εμφανίσεις σας, ιδανική επιλογή είναι μια shimmer υφή σε χρυσή ή μπρονζέ  απόχρωση. Εφαρμόστε τη ψηλά στα μήλα ή πάνω στα βλέφαρα, αλλά και στο μαυρισμένο ντεκολτέ ή τους ώμους σας.

Buy now Summer Look–Les Sahariennes Bronzing Stones Summer Collector, Yves Saint Laurent: Κρεμώδης πούδρα, εξαιρετικά απαλή για επιδερμίδα, που λάμπει στο φως του ήλιου.

Buy now Bronzing Duo, Bobbi Brown: Πούδρα με δύο αποχρώσεις για να αποκτήσετε την απόλυτη sun-kissed λάμψη.

Buy now Μediterranean Escape Sun –Kissed Viel, Laura Mercier: Κρεμώδης πούδρα που χαρίζει λάμψη και μπρονζέ χρώμα στην επιδερμίδα με μια κίνηση.

Buy now Toleriane Teint Bronzing Powder, La Roche –Posay: Πούδρα με μεταξένια υφή, που προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε τόνο  δέρματος.

Buy now Soleil Glow Bronzer, Tom Ford: Μπρονζέ πούδρα με φυτικά βούτυρα για φυσική λαμπερή εμφάνιση, πρωί ή  βράδυ.

Buy now Sea Minerals Summer Palette Coral Sunsets, Korres: Παλέτα για το πρόσωπο και μάτια σε κοραλί και γήινες αποχρώσεις, που χαρίζουν τη ζεστή λάμψη του ήλιου και μια μοναδική φρεσκάδα στο πρόσωπο.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ