Hugh Jackman: «Σχεδόν απολύθηκα από το πρώτο X-Men»

deborra-lee-furness-hugh-Jackman Lucas Jackson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο Αυστραλός ηθοποιός αποκάλυψε τα ενθαρρυντικά λόγια της συζύγου του που τον βοήθησαν να ξεπεράσει τελικά τις ανησυχίες του.

Η Marvel οφείλει πολλά στον Wolverine, αφού ο μεταλλαγμένος ήρωας υπήρξε καταλυτικός τόσο στην επιτυχία της εταιρείας στον χώρο των κόμικς, όσο και στην μεγάλη οθόνη με τις ταινίες των «X-Men». Όπως αποκάλυψε όμως ο Hugh Jackman, ο οποίος ενσάρκωσε τον χαρακτήρα σε οχτώ ταινίες, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν αρκετά διαφορετικά, αφού «σχεδόν απολύθηκε» κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας του στον ρόλο.

«Μου είπαν πως τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως ήλπιζαν. Ήμουν έτοιμος να με απολύσουν από την πρώτη μου ταινία στο Χόλυγουντ – την μεγαλύτερη της καριέρας μου. Ήμουν θυμωμένος,  πήγα σπίτι στην σύζυγο μου και παραπονέθηκα. Κλαιγόμουν σε ολυμπιακά επίπεδα στην Deb, την σύζυγο μου και παραπονιόμουν για όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Jackman στην Daily Mail.

Αφού η σύζυγος του τον άκουσε υπομονετικά για μια ώρα, του είπε «κοίτα, πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Ανησυχείς πάρα πολύ για το τι πιστεύουν όλοι. Απλά πήγαινε πίσω στον χαρακτήρα, επικεντρώσου σε αυτόν, εμπιστεύσου το ένστικτο σου – το έχεις».

Ben Rothstein

Ο Hugh Jackman ολοκλήρωσε την πετυχημένη θητεία του στον εμβληματικό ρόλο το 2017 με το «Logan» του James Mangold.

Τα ενθαρρυντικά και γεμάτα αγάπη λόγια της Deborra-Lee Furness έδωσαν το κουράγιο στον ηθοποιό να επιμείνει στην παραγωγή και να καθιερωθεί στον ρόλο. «Για μένα αυτό ήταν αγάπη – κάποιος που πιστεύει σε σένα όταν εσύ δεν πιστεύεις καλά-καλά στον εαυτό σου» εξήγησε ο Αυστραλός ηθοποιός.

Παρά το γεγονός ότι ο Jackson είναι συνυφασμένος με τον ρόλο του Wolverine, δεν ήταν η πρώτη επιλογή των παραγωγών για την ταινία, καθώς είχαν έρθει σε συμφωνία με τον Dougray Scott. Λόγω των καθυστερήσεων στην παραγωγή του «Επικίνδυνη αποστολή 2» στην οποία εμφανιζόταν ο Σκοτσέζος ηθοποιός, ο Scott αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον ρόλο στους «X-Men» και αντικαταστάθηκε από τον Jackman, ενώ ήδη είχαν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας του Bryan Singer.