Επανεκδόθηκαν άλλα δύο κλασικά άλμπουμ των U2

u2 Joe Papeo
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Τα «The Unforgettable Fire» και «How To Dismantle An Atomic Bomb» επανακυκλοφόρησαν σε χρωματιστό βινύλιο με πλούσιο ένθετο υλικό.

Δύο κλασσικά άλμπουμ των U2, το «The Unforgettable Fire» από το 1984 και το «How To Dismantle A Bomb» από το 2004, έχουν ήδη επανεκδοθεί σε χρωματιστό βινύλιο και είναι διαθέσιμα από το επίσημο διαδικτυακό κατάστημα των Ιρλανδών ροκάδων.

Οι νέες εκδόσεις έρχονται με 16σελίδα ένθετα των στίχων, ενώ τα άλμπουμ είναι τυπωμένα σε βινύλιο 180 γραμμαρίων για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου. Το χρώμα του κάθε δίσκου ανταποκρίνεται στο εξώφυλλό του, οπότε το «The Unforgettable Fire» έρχεται σε κόκκινο του κρασιού ενώ το «How To Dismantle An Atomic Bomb» σε ανοιχτό κόκκινο.

Το «The Unforgettable Fire» περιλαμβάνει το κλασσικό single «Pride (In The Name Of Love)» και ήταν το πρώτο άλμπουμ στο οποίο οι U2 συνεργάστηκαν με τον Brian Eno και τον Daniel Lanois στην παραγωγή. Στο «How To Dismantle An Atomic Bomb» ξεχωρίζει μια από τις πιο πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες τους, το «Vertigo». Το άλμπουμ σε παραγωγή κυρίως του Steve Lillywhite απέσπασε εννέα βραβεία Grammy, συμπεριλαμβανομένου του άλμπουμ της χρονιάς.

Την περασμένη χρονιά το συγκρότημα επανέκδωσε τα «Wide Awake In America» του 1985, το «Pop» του 1997 και το «All That You Can’t Leave Behind» του 2007, ενώ το πιο πρόσφατο άλμπουμ, με τίτλο το «Songs Of Exprience», κυκλοφόρησε το 2017. Αυτό το διάστημα οι U2 βρίσκονται σε παγκόσμια περιοδεία στο πλαίσιο εορτασμού της 30ής επετείου από την κυκλοφορία του «The Joshua Tree», όπου ερμηνεύουν ολόκληρο το άλμπουμ.