Σκανδαλίζει το εξώφυλλο του «Madame X» της Madonna

madonna-madame-x-dark-ballet
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Το 14ο άλμπουμ της «Βασίλισσας της Pop» κυκλοφορεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Μετά από μια σειρά teasers, η Madonna έδωσε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του 14ου άλμπουμ της με τίτλο «Madame X», το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Στην φωτογραφία που μοιράστηκε μέσω Instagram απεικονίζεται μια γυμνόστηθη γυναίκα με ένα τριαντάφυλλο να έχει περαστεί σαν σκουλαρίκι στο στήθος. «Πορτραίτο μιας κυρίας» γράφει η Madonna στην λεζάντα της φωτογραφίας, συμπληρώνοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ.

Η αποκάλυψη του εξώφυλλου ήρθε λίγε μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βιντεοκλίπ για το πέμπτο από τον δίσκο, το «Dark Ballet». Στο νέο βιντεοκλίπ ο Mykki Blanco εμφανίζεται στον ρόλο της Ιωάννας της Λωραίνης, ενώ το τραγούδι ενσωματώνει στοιχεία από τον «Καρυοθραύστη» του Tchaikovsky.

YouTube

H Madonna εμφανίζεται ελάχιστα το εξάλεπτο βιντεοκλίπ, φορώντας ένα πέπλο και παρακολουθώντας και δίνοντας κουράγιο στον Blancο ως Ιωάννα της Λωραίνης που αντιμετωπίζει τους κατηγόρους του και τελικά να οδηγείται στην πυρά.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Dark Ballet»

«Η Ιωάννα της Λωραίνης πολέμησε τους Άγγλους και νίκησε, όμως οι Γάλλοι δεν ικανοποιήθηκαν. Την δίκασαν. Είπαν πως ήταν άντρας, είπαν πως ήταν λεσβία, είπαν πως ήταν μάγισσα και στο τέλος, την έκαψαν στην πυρά και αυτή δεν φοβήθηκε τίποτα. Το θαυμάζω αυτό» δήλωσε η Madonna για την έμπνευση πίσω από το βιντεοκλίπ.