Mick Jagger: «Νιώθω αρκετά καλά και ανυπομονώ να ανέβω στη σκηνή»

mick-Jagger Jean-Paul Pelissier
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο frontman των Rolling Stones υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Mick Jagger τόνισε πως νιώθει «αρκετά καλά» μετά την χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, στην οποία υποβλήθηκε τον Απρίλιο και που ανάγκασε τους Rolling Stones να αναβάλουν μια περιοδεία σε ΗΠΑ και Καναδά. Στην πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη μετά το χειρουργείο, ο frontman των γερόλυκων της rock τόνισε πως ανυπομονεί να επιστρέψει επί σκηνής.

«Νιώθω αρκετά καλά. Κάνω πολλές πρόβες τις τελευταίες εβδομάδες. Σήμερα το πρωί γυμνάστηκα λίγο. Τίποτα τρελό. Μετά πηγαίνω στις πρόβες με το υπόλοιπο συγκρότημα» αποκάλυψε ο Jagger στον καναδικό σταθμό Q107.

Στην συνέχεια ο Βρετανός τραγουδιστής ομολόγησε πως αν και ακόμα λατρεύει την ζωή στον δρόμο, θεωρεί πως ο περιορισμός των περιοδειών σε «τρεις ή τέσσερις μήνες» το χρόνο ήταν σωστή απόφαση. «Δεν το κάνω όλη την ώρα, δηλαδή 12 μήνες το χρόνο. Όταν είσαι νέος, αυτό κάνεις. Πλέον είμαι τρεις ή τέσσερις μήνες τον χρόνο στον δρόμο και μου φαίνεται πως είναι μια αρκετά καλή ισορροπία» εξήγησε ο Jagger.

Action Press/REX/Shutterstock / Keuenhof Rainer

Όταν η συζήτηση πήγε στις επερχόμενες εμφανίσεις των Rolling Stones, ο Jagger σχολίασε πως το συγκρότημα ετοιμάζει ορισμένες «εκπλήξεις» για τους οπαδούς του, προβάροντας τραγούδια που δεν έχουν παίξει ποτέ ζωντανά. Δεν θα λείψουν όμως οι γνωστές και αναμενόμενες επιτυχίες από την πλούσια δισκογραφία τους, αφού όπως εξήγησε, ο κόσμος θέλει μεν να ακούσει σπάνια και ασυνήθιστα τραγούδια, όμως όχι όλη την ώρα.