Νεά πυρά της Britney Spears κατά των παπαράτσι

britney-spears
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η 38χρονη pop star ισχυρίζεται πως επεξεργάστηκαν πρόσφατες φωτογραφίες της για να φαίνεται πιο εύσωμη από όσο είναι στην πραγματικότητα.

Σε ένα μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram την Δευτέρα, η Britney Spears ισχυρίστηκε πως το  πρακτορείο φωτογράφων Mega επεξεργάστηκε φωτογραφίες από πρόσφατες διακοπές της στο Μαϊάμι με τον αγαπημένο της, Sam Asghari, ώστε να φαίνεται πιο εύσωμη.

«Χθες πήγα για κολύμπι, φαίνομαι 20 κιλά μεγαλύτερη από όσο είμαι σήμερα» δήλωσε η Spears στο Instagram Story αναφερώμενη στις «επεξεργασμένες» φωτογραφίες, ενώ στην συνέχεια παρέθεσε φωτογραφίες που έβγαλε η ίδια, για να μπορούν να συγκρίνουν οι followers της.

«Ο κόσμος πάντα λέει πως οι celebrities “κλέβουν” στις φωτογραφίες τους, αλλά ποτέ δεν προβληματίζονται με έναν παπαράτσι που πουλάει την φωτογραφία σου την οποία έχει πειράξει. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε 17 ώρες» συμπλήρωσε σε επόμενη ανάρτηση της.

Το πρακτορείο φωτογράφων από την πλευρά του αρνείται κατηγορηματικά του ισχυρισμού της Spears. «Εδώ στο Mega αγαπάμε την Britney και θεωρούμε πως είναι υπέροχη. Ήταν πραγματικά ωραίο που την είδαμε τόσο χαλαρή, χαρούμενη και να διασκεδάζει τόσο πολύ. Πήραμε χιλιάδες φωτογραφίες της και του Sam να διασκεδάζουν στο Μαϊάμι το σαββατοκύριακο και ο ισχυρισμός πως τις επεξεργαστήκαμε κατά κάποιο τρόπο είναι εξωφρενικός. Θα είμασταν χαρούμενοι να της δείξουμε τα πρωτότυπα αρχεία και βίντεο που τραβήξαμε» δήλωσε εκπρόσωπος του πρακτορείο στο Today Style.