Τελικά δεν θα παίξουν ξύλο οι Justin Bieber και Tom Cruise

Justin-bieber-tom-cruise
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο αγώνας μεταξύ των δυο ακυρώθηκε, ο Καναδός τραγουδιστής παραδέχτηκε πάντως πως ο 56χρονος αστέρας του Χόλυγουντ θα τον νικούσε με σχετική άνεση μέσα στο ρινγκ.

Πριν από λίγες μέρες ο Justin Bieber προκάλεσε τον Tom Cruise σε έναν αγώνα μικτών πολεμικών τεχνών μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter. Πριν προλάβει καλά-καλά όμως ο ηθοποιός να αντιληφθεί τι συμβαίνει, ο Καναδός τραγουδιστής αποφάσισε να αποσύρει την πρότασλή του.

Μιλώντας στο TMZ ο Bieber σχολίασε δεν ήταν «σοβαρός» όταν έκανε τη σχετική ανάρτηση. «Ήταν απλά ένα τυχαίο tweet, ενίοτε κάνω τέτοια πράγματα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, βάζοντας έτσι ένα απότομο φρένο στις συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Invision/AP / Jonathan Short

Όπως οι περισσότεροι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και ο Justin Bieber εκτίμησε πως ο Tom Cruise θα νικούσε σε έναν αγώνα ΜΜΑ μεταξύ των δύο.

Όταν ρωτήθηκε ποιος θα επικρατούσε σε έναν αγώνα μικτών πολεμικών τεχνών, ο Bieber παραδέχτηκε πως το πιο πιθανό ενδεχόμενο θα ήταν να νικήσει ο Tom Cruise. «Θα έπρεπε να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση , ο Tom Cruise έχει εκείνη την δύναμη των πατεράδων» δήλωσε ο νεαρός τραγουδιστής.

Δεδομένου ότι ο 56χρονος Cruise συνεχίζει να εκτελεί ο ίδιος τα παράτολμα stunts στις ταινίες του (παρά το γεγονός ότι έχει τραυματιστεί αρκετές φορές), η εκτίμηση του Bieber μάλλον ήταν δίκαιη. Πέραν ορισμένων καυγάδων με παπαράτσι και τον Orlando Bloom, ο Καναδός pop star δεν έχει την ανάλογη εμπειρία.