Cate Blanchett: «Δεν με πλησίαζε ο σύζυγος μου όταν έπαιξα τον Bob Dylan»

cate-blanchett
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ μίλησε για τις απροσδόκητες επιπτώσεις της εντυπωσιακής μεταμόρφωσης της για το «I’m Not There».

Η Cate Blanchett αποκάλυψε πως η μεταμόρφωση της σε Bob Dylan το 2007 για τις ανάγκες του μουσικού δράματος «I’m Not There» ήταν τόσο πειστική, που ο σύζυγος της Andrew Upton «δεν την πλησίαζε».

Η 50χρονη ηθοποιός έπαιξε τον Jude Quinn, μια ενσάρκωση του Bob Dylan στην ταινία με βιογραφικά στοιχεία που σκηνοθέτησε ο Todd Haynes.  Η Blanchett και ο θεατρικός συγγραφέας σύζυγος της παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν τέσσερα παιδιά – τρεις γιους και μια υιοθετημένη κόρη.

«Ο σύζυγος μου δεν με πλησίαζε. Η [εμφάνιση μου] ήταν προφανώς πολύ ανδρόγυνη» δήλωσε χαρακτηριστικά η Blanchett σε πρόσφατη συνέντευξη της με το InStyle. Στην συνέχεια η χολιγουντιανή σταρ μίλησε περισσότερο για το προσωπικό της στυλ και ομολόγησε πως δίνει ελάχιστη σημασία τι γράφεται για αυτήν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν έχει να κάνει με τα likes και τα views. Αγαπώ την μόδα, αγαπώ τα κουστούμια και μου αρέσει πάρα πολύ να ξαναφοράω πράγματα που έχω φορέσει στο παρελθόν. Θα έλεγα πως η πρώτη μου επιλογή είναι έναν καλοσιδερωμένο κουστούμι ή ένα καλό παντελόνι».

Η Αυστραλή ηθοποιός πάντως τόνισε πως η μόδα πρέπει να είναι διασκεδαστική και δεν χρειάζεται να είναι σοβαρή υπόθεση. «Ποτέ δεν πρέπει να είναι σαν δουλειά. Το πραγματικό στυλ είναι αβίαστο και πρέπει να έρθει από σένα» σχολίασε η Blanchett.