Tom Hanks: «Υποκλίνομαι στις ιδιοφυίες πίσω από το “Toy Story 4”»

tom-hanks Matt Baron
ΤΡΙΤΗ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η τέταρτη ταινία της πρωτοποριακής animated σειράς της Pixar κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου.

Ο Tom Hanks παρευρέθηκε στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέα animated ταινίας της Pixar, του «Toy Story 4», όπου μίλησε για την μοναδική πορεία του χαρακτήρα του, του Woody, αλλά και εκθειάζοντας του δημιουργούς του franchise.

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε πως η Pixar τον έχει αφήσει «έκπληκτο» με τον τρόπο κατά τον οποίο έχει καταφέρει να συγκινήσει με τους χαρακτήρες. «Το έχουν κάνει τέσσερις φορές και κάθε φορά είναι γνώριμο, αλλά και διαφορετικό» εξήγησε για την ικανότητα των παραγωγών να εξελίσσουν τους χαρακτήρες κατά έναν ενδιαφέρον τρόπο.

«Το “Toy Story 3” έληξε με όλους τους χαρακτήρες να παίρνουν το μάθημα τους και συνάντησαν τον δημιουργό τους και όλοι προσέγγισαν ο ένας τον άλλον – ήταν μια αναπάντεχη στιγμή όπου ανοίχτηκαν με αγάπη στα πιο σημαντικά πρόσωπα για αυτούς. Σκέφτηκα πως δεν θα μπορέσουν να το ξεπεράσουν αυτό» δήλωσε ο Hanks, αναφερόμενος στο δραματικό φινάλε της τρίτης ταινίας.

«Και όμως, έχουν την δυνατότητα να επιστρέφουν και να σκαρφίζονται μια άλλου τύπου συγκινητική ιστορία και προσέγγιση που είναι αδιαμφισβήτητη και υπέροχη. Υποκλίνομαι στις ιδιοφυίες της Pixar που δεν παίρνουν ελαφρά την καρδία τα καθήκοντα τους» κατέληξη ο 62χρονος ηθοποιός.