«Game Of Thrones»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πρίκουελ spin-off σειράς

game-of-thrones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

«Το Westeros είναι αρκετά διαφορετικό: δεν υπάρχει King’s Landing, Σιδερένιος Θρόνος ή Targaryen» αποκάλυψε ο George R.R. Martin.

Το «Game Of Thrones» μπορεί να ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, όμως το HBO έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή μιας spin-off σειράς που θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια νωρίτερα στην ιστορία του Westeros. Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις παραγωγών, τα γυρίσματα ξεκίνησαν σε μια γνώριμη τοποθεσία, στην Βόρεια Ιρλανδία, η οποία αποτέλεσε «βάση» της προηγούμενης παραγωγής.

Επικεφαλής της spin-off σειράς είναι η Jane Goldman, ο συγγραφέας των πρωτότυπων βιβλίων, George R.R. Martin, και η σκηνοθέτης, S.J. Clarkson. «Το Westeros είναι ένα αρκετά διαφορετικό μέρος. Δεν υπάρχει King’s Landing. Δεν υπάρχει Σιδερένιος Θρόνος. Δεν υπάρχουν Targaryen. Η Valyria μόλις έχει αρχίσει να ακμάζει με τους δράκους και την σπουδαία αυτοκρατορία. Έχουμε να κάμουμε με έναν διαφορετικό και παλαιότερο κόσμο και ευελπιστώ πως θα αποτελεί ένα διασκεδαστικό κομμάτι της σειράς» είχε δηλώσει ο Martin στο Entertainment Weekly.

REX/Shutterstock / David Fisher

Η Naomi Watts θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην spin-off σειρά του HBO που θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια νωρίτερα στην ιστορία του Westeros.

Όπως και η πρώτη σειρά του HBO, έτσι και το πρίκουελ spin-off (του οποίου ο τίτλος δεν έχει γίνει γνωστός ακόμα) έχει ένα all-star καστ. Πέραν της Naomi Watts που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, στην σειρά θα εμφανιστούν οι Naomi Ackie, Denise Gough, Miranda Richardson, Josh Whitehouse, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Alex Sharp και Toby Regbo.

Εφόσον ο πιλότος ικανοποιήσει τους παραγωγούς του HBO και δοθεί το πράσινο φως, ο πρώτος κύκλος της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει το νωρίτερο στα τέλη του 2020. Δεδομένου όμως ότι οι κύκλοι του «Game Of Thrones» έκαναν πρεμιέρα την άνοιξη, το πιθανότερο σενάριο είναι πως το spin-off θα κάνει το ντεμπούτο την άνοιξη του 2021.