Προκαλεί η νέα εκπομπή του Gaten Matarazzo για το Netflix

gaten-matarazzo Rob Latour
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο αστέρας του «Stranger Things» θα κάνει «φάρσες» σε ανέργους που αναζητούν εργασία μέχρι να τα παρατήσουν.

Το Netflix πρόσφατα ανακοίνωσε πως ο Gaten Matarazzo του «Stranger Things» θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα εκπομπή με φάρσες, με τίτλο «Prank Encounters». Το concept της εκπομπής όμως έχει ήδη προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο, αφού τα «θύματα» του Matarazzo θα είναι άνθρωποι στην πρώτη μέρα τους σε μια καινούρια δουλειά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η εκπομπή θα θυμίζει το «Punk’d» του Ashton Kutcher, όπου ο Matarazzo θα κάνει φάρσες στα ανυποψίαστα θύματα του με στόχο να τους κάνει να παραιτηθούν από την πρώτη κιόλας μέρας στην νέα τους δουλειά. Ο 16χρονος ηθοποιός θα είναι παρουσιαστής της εκπομπής και εκτελεστικός παραγωγός.

Όπως είναι αντιληπτό, πολλοί θαυμαστές του Matarazzo εξέφρασαν την αποστροφή τους στην ιδέα της εκπομπής και του άσκησαν έντονη κριτική επειδή σκοπεύει να εκμεταλλευτεί ανέργους που έχουν ανάγκη από εργασία. Τα πολλά αρνητικά σχόλια τελικά ανάγκασαν το Netflix να απαντήσει στην κριτική, με την υπηρεσία streaming να τονίζει πως δεν «εκμεταλλεύτηκε» την ανάγκη των συμμετεχόντων για δουλειά.

«Οι φάρσες του “Prank Encounters” είναι τρομακτικές, υπερφυσικές και υπερβολικές και όλοι πέρασαν ωραία. Όλοι οι συμμετέχοντες ήρθαν με την προσδοκία πως η εργασία ήταν για μια μέρα και όλοι πληρώθηκαν για τον χρόνο τους» τόνισε εκπρόσωπος του Netflix.