10 κατακόκκινα κραγιόν για το καλοκαίρι

kokkino-kragion
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Οικονομικές προτάσεις για φλογερά κραγιόν που ταιριάζουν στο καλοκαίρι.

Είναι κόκκινα, είναι φλογερά, είναι σέξι. Είναι διαχρονικά το απόλυτο συμπλήρωμα της θηλυκότητας, το μέσο της έκφρασής της, το στοιχείο που ολοκληρώνει μια εμφάνιση τόσο απλά!

Εμείς διαλέξαμε 10 προτάσεις για κατακόκκινα κραγιόν και σας τα παρουσιάζουμε. 

L'OREAL PARIS X ISABEL MARANT MATTE LIPSTICK

Buy now

Η L'Oreal Paris και η γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας, Isabel Marant, ενώνουν τις δυνάμεις τους, μετουσιώνοντας το casual chic που χαρακτηρίζει την αισθητική της σχεδιάστριας, στα πιο περιζήτητα make up essentials. Ως μέρος της συλλογής, η Isabel έχει σχεδιάσει 7 διαχρονικές αποχρώσεις κραγιόν L'Oreal Paris X Isabel Marant Matte Lipstick , από το διακριτικό nude έως βαθύ μπορντό. Η φόρμουλα περιέχει καθαρές χρωστικές ουσίες και έλαιο από καμέλια για πλούσιο χρώμα και ενυδατικό ματ φινίρισμα.

LIPSTICK / MINI M·A·C

Buy now

Το απόλυτο μίνι κραγιόν για την τσάντα στις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς αποχρώσεις. Αποκτήστε το Lipstick / Mini M·A·C στην απόχρωση Lady Danger για ένα έντονο φωτεινό κοραλί και κόκκινο αποτέλεσμα.

GLOSSY STAIN

YVES SAINT LAURENT

Buy now

Το Vernis à Lèvres από τον YSL συνδυάζει την ένταση ενός κραγιόν, την λάμψη ενός gloss και την μεγάλη διάρκεια ενός stain. Το αέρινο, γυαλιστερό χρώμα γίνεται ένα με τα χείλη σας.

MATTE SHAKER

LANCÔME

Buy now

Υγρό lipstick με έντονο χρώμα και ματ αποτέλεσμα. Παρέχει περισσότερο χρώμα από ένα lipstick και πιο λεπτή υφή όταν εφαρμόζεται στα χείλη. Γίνεται ένα με τα χείλη και έχει μεγάλη διαρκεια!

VICE LIPSTICK

URBAN DECAY

Buy now

Ένα μόνο πέρασμα του θρυλικού Vice Lipstick της Urban Decay προσφέρει χρώμα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ έντασης. Κάθε απόχρωση απλώνεται απαλά, αγκαλιάζει τα χείλη, και έχει υπέροχη αίσθηση, ενώ η αποκλειστική τεχνολογία Pigment Infusion System™ δίνει στη φόρμουλα έξτρα κρεμώδη υφή, πλούσιο αποτέλεσμα και βέλτιστη κατανομή του χρώματος. Το λαχταριστό μείγμα βουτύρου καταπραΰνει, ενυδατώνει και προστατεύει, αφήνοντας τα χείλη απαλά και περιποιημένα, ποτέ ξηρά. Τα έλαια aloe vera, jojoba, αβοκάντο και babassu θρέφουν και μαλακώνουν τα χείλη, το βούτυρο illipe προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενώ οι Βιταμίνες C και E προσφέρουν μια έκρηξη αντιοξειδωτικών. 

VELOUR EXTREME MATTE LIPSTICK

LAURA MERCIER

Buy now 

Τα νέα Velour Extreme Matte Lipstick της Laura Mercier έχουν extreme colours, είναι extreme matte και προσφέρουν extreme control! 

Extreme Colour: Απόλυτο, έντονο χρώμα, που χαρίζει πλήρη κάλυψη και ένταση με μία κίνηση.

Extreme Matte: Mατ αποτέλεσμα και παράλληλα απόλυτη άνεση, χωρίς να αφυδατώνει τα χείλη.

Extreme Control: Το σχήμα του κραγιόν επιτρέπει τον σχηματισμό και το γέμισμα των χειλιών με ένα πέρασμα.


Η ξύστρα στο πίσω μέρος της συσκευασίας, επιτρέπει να δίνετε ακόμα πιο λεπτό σχήμα στην άκρη του κραγιόν και έτσι να μπορούν να δημιουργηθούν πιο extreme looks με δύο ή περισσότερα χρώματα. Δεν χρειάζεται μολύβι χειλιών.

Το Velour Extreme Matte Lipstick στην απόχρωση Fire προσφέρει στα χείλη ένα έντονο κόκκινο πορτοκαλί αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει!

CRUSHED LIP COLOR

BOBBI BROWN

Buy now

Αποκτήστε αποτέλεσμα κραγιόν με υφή balm με το νέο Crushed Lip Color της Bobbi Brown για ένα άνετο μακιγιάζ. Προσφέρει ζωντανό χρώμα και αφήνει ένα απαλό ματ τελείωμα που διαρκεί όλη μέρα. Με νέα σύνθεση που εφαρμόζεται εύκολα, ενυδατώνει τα χείλη αφήνοντάς τα απαλά, με βιταμίνες Ε και C και κερί μέλισσας. Παραμένει σταθερό για 8 ώρες. 

Για εσάς που αγαπάτε τις κόκκινες αποχρώσεις στα χείλη το Crushed Lip Color στην απόχρωση Regal είναι η ιδανική επιλογή.

FULL KISSES 

BURBERRY BEAUTY

Buy now

Γιορτάστε την Burberry Kisses Collection με τα νέα κραγιόν Burberry Full Kisses για τολμηρό χρώμα που έχει μεγάλη διάρκεια και κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP

BUTTER LIPSTICK

Buy now

Περιποιηθείτε τα χείλη σας με ένα φιλί ενυδάτωσης από το απαλό Butter Lipstick στην απόχρωση Afternoon Heat. Η μεταξένια υφή του και η πλούσια σε χρωστικές σύνθεσή του χαρίζουν στα χείλη υπέροχο, ομοιόμορφο φινίρισμα μακράς διάρκειας.