Προϊόντα-σωματοφύλακες της επιδερμίδας για το καλοκαίρι

zeugari-paralia-kalokairi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Οι 4 σωματοφύλακες της ομορφιάς σας και της υγείας της επιδερμίδας σας στα νησιά και τις παραλίες.

Αντηλιακό-bodyguard

Αυτό το καλοκαίρι, ο ήλιος γίνεται φίλος «κολλητός», το μαύρισμά σας πιο ομοιόμορφο, η επιδερμίδα σας χωρίς ίχνος εγκαύματος, αφυδάτωσης ή πρόωρης γήρανσης και οι ώρες σας στην παραλία περισσότερο ξένοιαστες και απολαυστικές. Η νέα αντηλιακή κρέμα Sun Screen Fluid-To-Powder SPF 50+ της Frezyderm είναι ένα πρωτοποριακο αντηλιακό καθώς προσφέρει όλα τα οφέλη της βιταμίνης D στο δέρμα και μεταμορφώνεται φέτος σε προσωπικό σας «σωματοφύλακα», χαρίζοντάς σας ένα υπερ-αποτελεσματικό επίπεδο προστασίας από τα δεκάδες επιδερμικά σοκ που προκαλεί η καυτή ηλιακή ακτινοβολία. Με πρωτοποριακή υφή πούδρας απλώνεται πολύ εύκολα και εξασφαλίζει δέρμα απαλό και νεανικό που ακτινοβολεί.

 Μην το φάτε. Απλώστε το!

Οι γιαγιάδες μας κάτι ήξεραν παραπάνω. Ένα μικρό κάψιμο ή κάποιο έγκαυμα στο δέρμα, πάντοτε γαλήνευε με λίγο δροσερό γιαούρτι. Πράγμα που σημαίνει ότι το γιαούρτι δεν είναι μόνο ευεργετικό για τον οργανισμό -όπως μάθαμε αργότερα- αλλά και αληθινό βάλσαμο για το αίσθημα καύσου που υφίσταται η επιδερμίδα μας όλο το καλοκαίρι. Ειδικά για το πρόσωπο, ο Κορρές δημιούργησε τη σειρά Greek Yoghurt εμπλουτισμένη με προβιοτικά, πρωτεΐνες γιαουρτιού, ενυδατικό πλέγμα βιοπολυμερών και τρεις τύπους υλαουρονικού οξέος. Βασικό πλεονέκτημα της σειράς είναι ότι προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση χαρίζοντας ισορροπημένο δυνατό δέρμα με υγιή όψη. Αναζητήστε την κρέμα προσώπου νύχτας και τη κρέμα ματιών με γιαούρτι σε όλα τα φαρμακεία.

Πρόσωπο χωρίς μαύρα στίγματα

Λίγο η παραπάνω ζέστη μαζί με τη μολυσμένη ατμόσφαιρα στην πόλη, κάτι η υγρασία σε συνδυασμό με τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας στις διακοπές, το πρόσωπό σας δεν θέλει και πολύ να «ξεσπάσει», εμφανίζοντας μαύρα στίγματα και αντιαισθητικούς πόρους. Το scrub βαθιάς απολέπισης με Ελιά της Αpivita, εμπλουτισμένο με κόκκους από πυρήνες ελιάς, εκχύλισμα σταφυλιού και βερίκοκου και σαλικυλικό οξύ έχει βαθιά απολεπιστική δράση, για να προσφέρει καθημερινά ένα πεντακάθαρο πρόσωπο με μια απλή κίνηση: βρέξτε την επιδερμίδα σας με λίγο νερό, απλώστε το scrub κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ, ξεβγάλτε και μαύρα στίγματα ή ατέλειες, τέλος!

Πέπλο προστασίας

Το αλάτι τα ξηραίνει, ο ήλιος τα αφυδατώνει, ο νοτιάς τα φριζάρει, το νερό αλλοιώνει το χρώμα και τη λάμψη τους κι εσείς βρίσκεστε όλο το καλοκαίρι με τα μαλλιά σας σε διαρκή δοκιμασία. Υπάρχει όμως ένα υπέροχο προϊόν, που σαν αόρατο πέπλο μπορεί να χαρίσει υψηλή προστασία και κράτημα στα μαλλιά που εκτίθενται στον ήλιο. Το απαλό σαν πέπλο Hairdresser’s Invisible Oil της Bumble & Bumble με μείγμα έξι ελαίων, χαρίζει απαλότητα σε κάθε τύπο ξηρών μαλλιών, δαμάζει το ενοχλητικό φριζάρισμα και τα προστατεύει από τη θερμότητα του styling και τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ