Meryl Streep, Ariana Grande και Nicole Kidman μαζί στο Netflix

meryl-streep-ariana-grande-nicole-kidman
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Θα συμπρωταγωνιστήσουν στην κινηματογραφική μεταφορά του musical «The Prom» με τον James Corden και την Awkwafina.

Το υποψήφιο για Tony musical του Μπρόντγουεϊ «The Prom» θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη από τον Ryan Murphy για λογαριασμό του Netflix και οι παραγωγοί έχουν ήδη εξασφαλίσει συμφωνίες με ορισμένα από τα πιο λαμπρά ονόματα της showbiz. Τα γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο με ένα καστ στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι Meryl Streep, Ariana Grande, Nicole Kidman, James Corden, Andrew Rannells, Awkwafina και Keegan-Michael Key.

Το musical επικεντρώνεται σε δυο βετεράνους ερμηνευτές του Μπρόντγουεϊ (Streep και Corden), οι οποίοι πρόσφατα εμφανίστηκαν σε μια αποτυχημένη παράσταση. Αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας, οι δύο βετεράνοι αποφασίζουν να βρουν έναν φιλανθρωπικό σκοπό για να βελτιώσουν την δημόσια εικόνα τους και τις επαγγελματικές τους προοπτικές. Έτσι λοιπόν προσφέρονται να βοηθήσουν μια μαθήτρια λυκείου της οποίας ο σχολικός χορός ακυρώθηκε.

Η μεταφορά του musical αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2020 στις κινηματογραφικές αίθουσες και στη συνέχεια θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας streaming του Netflix.