Τραυματίστηκε η Emma Stone σε συναυλία των Spice Girls

emma-stone Andrew H. Walker
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ έπεσε και έσπασε τον ώμο της σε μια από τις reunion συναυλίες του θρυλικού pop συγκροτήματος στο Λονδίνο.

Η Emma Stone φέρεται να έσπασε τον ώμο της σε μια από τις πρόσφατες reunion συναυλίες των Spice Girls. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι μεγάλη θαυμάστρια του εμβληματικού pop συγκροτήματος των 90s και δεν έχασε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε μια από τις εμφανίσεις τους στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με άρθρο της Sun, η Stone είχε ανέβει στους ώμους ενός φίλου της για να δει καλύτερα τις Emma Bunton, Mel B, Mel C και Geri Horner επί σκηνής και μέσα στον ενθουσιασμό της έπεσε και χτύπησε. Η ηθοποιός αντιλήφθηκε το μέγεθος της ζημιάς λίγες μέρες αργότερα όταν πήγε στο γιατρό της και πλέον θα πρέπει να φορά ειδικό νάρθηκα για τους επόμενους δύο μήνες. Ο σοβαρός τραυματισμός της Stone αναπόφευκτα σημαίνει πως η παραγωγή της live-action ταινίας για την Cruella de Vil θα καθυστερήσει.

Reuters

Στο reunion των Spice Girls δεν συμμετέχει η Victoria Beckham λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Αρχικά νόμιζε πως ήταν απλά μελανιά, αλλά τώρα ανακάλυψε πως πρόκειται για σπάσιμο. Είναι απογοητευμένη με τον σοβαρό τραυματισμό. Χρειάζεται να έχει άριστη φυσική κατάσταση για τον ρόλο, καθώς πρέπει να είναι ενεργή και να τρέχει με σκυλιά» δήλωσε μια πηγή της εφημερίδας.