Ariana Grande, Lana Del Rey και Miley Cyrus συμπράττουν στους νέους «Άγγελους του Τσάρλι»

ariana-grande-miley-cyrus-lana-del-rey
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η Cyrus επιβεβαίωσε μέσω Twitter την μεγαλύτερη pop συνεργασία της χρονιάς.

Η Ariana Grande, η Miley Cyrus και η Lana Del Rey θα ενώσουν τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους και θα συνεργαστούν για το soundtrack της νέας ταινίας των «Άγγελων του Τσάρλι». Οι φήμες για τη σπουδαία συνεργασία κυκλοφόρησαν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα όταν το προφίλ κοινωνικής δικτύωσης της ταινίας είχε κάνει tag τις τρεις pop star σε μια ανάρτηση, η οποία και διαγράφηκε άμεσα.

Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την Cyrus το απόγευμα της Τετάρτης μέσω Twitter. «Ερχόμαστε» έγραψε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στην ανάρτησή της, κάνοντας tag την Grande, την Del Rey και την ταινία. Η Grande έκανε μια αντίστοιχη ανάρτηση στο Instagram, όπου συμπλήρωσε πως ένα τρέιλερ θα γίνει διαθέσιμο την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Αναμφίβολα η συνεργασία των τριών pop stars θα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα της χρονιάς στον χώρο της μουσικής. Η Grande πρόσφατα ξεκίνησε μια σειρά συναυλιών για την προώθηση του «Thank You Next», ενώ η Cyrus κυκλοφόρησε ένα νέο EP, το «She Is Coming» και πρωταγωνίστησε σε ένα επεισόδιο του «Black Mirror». Η Del Rey από την πλευρά της διασκεύασε την κλασική επιτυχία των Sublime, «Doin’ Time», και ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του έκτου άλμπουμ της με τίτλο «Norman Fucking Rockwell».

Στη νέα περιπέτεια των «Άγγελων του Τσάρλι» που σκηνοθετεί η Elizabeth Banks, πρωταγωνιστούν οι Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska. Η νέα ταινία, η οποία αποτελεί ουσιαστικά συνέχεια τόσο της κλασικής τηλεοπτικής σειράς, όσο και του κινηματογραφικού reboot από τον McG στις αρχές της δεκαετίας του 2000, θα κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο.