Πρώτη ματιά στα γυρίσματα του νέου James Bond

James-bond
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Οι παραγωγοί έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την πρώτη φάση των γυρισμάτων στην Τζαμάικα.

Τα γυρίσματα της 25ης ταινίας του James Bond ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο μήνες, με τον Daniel Craig να επιστρέφει για τελευταία φορά στον ρόλο του εμβληματικού κατασκόπου. Η παραγωγή όμως έχει ήδη αντιμετωπίσει σοβαρές προκλήσεις, αφού ο Craig χτύπησε στον αστράγαλο, ενώ ένα μέλος του συνεργείου τραυματίστηκε από μια έκρηξη. Παρά τα προβλήματα όμως, τα γυρίσματα συνεχίζουν κανονικά και οι παραγωγοί έδωσαν στην δημοσιότητα ένα πρώτο βίντεο.

Δείτε το βίντεο preview από τα γυρίσματα στην Τζαμάικα

Το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού από τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην Τζαμάικα μας δείχνει τον Daniel Craig, τον Jeffrey Wright και την Lashana Lynch στους ρόλους τους ως «007», Felix Leiter και Nomi αντίστοιχα. Όπως θα περίμενε κανείς, το βίντεο ολοκληρώνεται με μια εντυπωσιακή έκρηξη, ενώ λόγω της τοποθεσίας των γυρισμάτων, η μουσική επένδυση έχει άρωμα reggae.

YouTube

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο τίτλος της ταινίας που σκηνοθετεί ο Cary Fukunaga, οι παραγωγοί έχουν αποκαλύψει ορισμένα στοιχεία για την πλοκή. Αυτή την φορά ο Τζέιμς Μποντ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και απολαμβάνει την σύνταξη του στην Τζαμάικα – εκεί όπου ο Ian Fleming έγραψε τα πρώτα βιβλία με τον «007», εμπνευσμένος από την δράση του κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και το ψυχροπολεμικό κλίμα της εποχής. Όταν όμως ένας φίλος από τα παλιά του ζητά βοήθεια, ξεκινά ένα ντόμινο εξελίξεων και ο Μποντ βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν νέο εχθρό, τον οποίο ενσαρκώνει ο Rami Malek.

Εφόσον δεν προκύψουν άλλα προβλήματα στην συνέχεια της παραγωγής, η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της τον Απρίλιο του 2020.