Τι συμβολίζει το νέο τατουάζ της Demi Lovato;

demi-lovato David Fisher
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Το λιτό τατουάζ στο δεξί της χέρι τής υπενθυμίζει πως πρέπει να βάζει τον εαυτό της πρώτο στη ζωή.

Η Demi Lovato «χτύπησε» ένα νέο τατουάζ για να υπενθυμίζει στον εαυτό της ότι πρέπει να βάζει τον εαυτό της πάνω από όλα. Την περασμένη Πέμπτη η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε το νέο της τατουάζ, το οποίο είναι η λέξη «me» στο εσωτερικό του παράμεσου δαχτύλου στο δεξί της χέρι.

Στην ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: «Εγώ πρώτα» και ευχαρίστησε τον καλλιτέχνη τατουάζ των celebrities, Winter Stone, «για την νέα μου υπενθύμιση για πάντα». Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lovato επισκέφτηκε τον Stone, καθώς στο παρελθόν τής είχε κάνει τατουάζ ένα τριαντάφυλλο στον δείκτη του δεξιού χεριού.

Το τελευταίο διάστημα η Lovato αποκάλυψε ορισμένα στοιχεία για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει, το οποίο θα είναι και το πρώτο μετά τις περιπέτειες με την υγεία της το περασμένο καλοκαίρι που λίγο έλειψε να της στοιχήσουν τη ζωή. Η 26χρονη τραγουδίστρια συγκεκριμένα δήλωσε σε θαυμαστές της πως στα νέα της τραγούδια σκοπεύει να δώσει τη «δική της πλευρά» στην ιστορία της. Τελευταία της κυκλοφορία ήταν το «Tell Me You Love Me» του 2017.