Η Sarah Jessica Parker λύνει ένα από τα ανεξήγητα μυστήρια του «Sex and the City»

sarah-Jessica-parker
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε γιατί ο χαρακτήρας της φόρεσε αταίριαστα παπούτσια σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς.

Μπορεί ένα reunion της παρέας του «Sex and the City» να φαντάζει αδύνατο, όμως το ενδιαφέρον για τους χαρακτήρες της σειράς παραμένει δυνατό. Απόδειξη αυτού η εμφάνιση της Carrie Bradshaw στη μικρή οθόνη – έστω και στo πλαίσιo μιας οικολογικής καμπάνιας.

Ο πολυαγαπημένος χαρακτήρας που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία η Sarah Jessica Parker συνεχίζει να αποτελεί θέμα συζήτησης για τις στυλιστικές επιλογές της. Σε μια νέα ανάρτησή της στο Instagram, η 54χρονη ηθοποιός έδωσε απάντηση σε ένα από τα μυστήρια της σειράς. Πιο συγκεκριμένα σε μια σκηνή του 13ου επεισοδίου στον τρίτο κύκλο, η Bradshaw φορά δυο διαφορετικές γόβες Christian Louboutin, χωρίς να δοθεί εξήγηση.

«Είχαμε δύο ζευγάρια από αυτά τα ετερόκλητα σανδάλια Christian Louboutin. Η σχεδιάστρια κουστουμιών της σειράς Patricia Field και εγώ επιλέξαμε ένα από τα καθένα. Ίσως επειδή και τα δύο είχαν ένα τόσο χορταστικό χρώμα και φαινόντουσαν αρμονικά με το φόρεμα, αλλά επειδή απλά μας άρεσε να κάνουμε ένα από το καθένα» έγραψε η Parker.

Η σχεδιάστρια κουστουμιών της σειράς συμπλήρωσε σε δική της ανάρτηση πως αποφάσισαν η Bradshaw να φορά τα αταίριαστα παπούτσια «επειδή δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε ποιο ήταν καλύτερο ενώ και τα δύο ήταν τέλεια με το φόρεμα».