Σε «άλλο επίπεδο» το τρέιλερ του νέου «Jumanji»

Jumanji-the-next-level
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Το σίκουελ του «Jumanji: Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα» κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο του 2019.

Πριν από δύο περίπου χρόνια ο θαυμαστός κόσμος του Jumanji επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη από τον Jake Kasdan με τους Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart και Jack Black στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η περιπέτεια φαντασίας τα πήγε περίφημα στα box office και έτσι δεν άργησε να δοθεί το πράσινο φως για ένα σίκουελ, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Δεκέμβριο.

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας μπορεί να απέχει αρκετούς μήνες ακόμα, όμως οι παραγωγοί έδωσαν στην δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ. Στο «Jumanji: The Next Level», όπως είναι ο τίτλος του σίκουελ που σκηνοθέτησε ο Kasdan σε σενάριο των Jeff Pinkner και Scott Rosenberg, όλοι οι γνώριμοι ήρωες επιστρέφουν για να αντιμετωπίσουν μια νέα πρόκληση.

Το τρέιλερ έχει ήδη δημιουργήσει αίσθηση και δημιουργεί προσδοκίες για μια ακόμα πιο διασκεδαστική και συναρπαστική περιπέτεια στον μαγικό κόσμο του Jumanji, καθώς ο χαρακτήρας του Danny DeVito έχει «εγκλωβιστεί» στο σώμα του Dwayne Johnson, ενώ ο Danny Glover στο σώμα του Kevin Hart.

Στην νέα ταινία εμφανίζεται επίσης η Awkwafina, ενώ επιστρέφουν γνώριμα πρόσωπα όπως οι Nick Jonas, Alex Wolff και πολλά από τα νεαρά πρόσωπα του «Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα».