Elton John: «Σπάνιο ταλέντο η Billie Eilish»

elton-John-billie-eilish
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός μουσικός χαιρέτησε την 17χρονη τραγουδίστρια και σχολίασε πως ανυπομονεί να την δει ζωντανά.

Η Billie Eilish αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ανερχόμενα ονόματα στον χώρο της μουσικής και έχει ήδη αφήσει το στίγμα της με τον πρώτο δίσκο της και τις ζωντανές εμφανίσεις της. Ανάμεσα στους πολλούς θαυμαστές της είναι και ο Elton John, ο οποίος πρόσφατα εκθείασε την Eilish και τόνισε πως πρόκειται για μια από τις πιο ταλαντούχες νεαρές γυναίκες που έχει ακούσει στην ζωή του.

«Το άλμπουμ της είναι απίστευτο. Έχει κάνει μεγάλη πρόοδο πολύ γρήγορα» δήλωσε ο John για το ντεμπούτο της «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» σε συζήτηση του με το Complex’s Pigeons & Planes. Στην συνέχεια ο «Rocketman» τόνισε πως η Eilish «είναι μια εκπληκτική καλλιτέχνης [που έγινε γνωστή] από στόμα σε στόμα. Ανυπομονώ να την δω ζωντανά γιατί έχει κάτι πολύ ξεχωριστό. Δεν εμφανίζεται συχνά ταλέντο σαν το δικό της».

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Βρετανός καλλιτέχνης αποθεώνει την Eilish, καθώς την περασμένη χρονιά είχε μιλήσει μαζί της στην ραδιοφωνική εκπομπή του «Elton John’s Rocket Hour» για τον σταθμό Beats 1. Εκεί ο John αποκαλύπτει πως είναι μεγάλος θαυμαστής της, αφήνοντας άναυδη την 17χρονη τραγουδίστρια.